Фісташка

Відгук на бальзам для волосся Deep Care Joko Blend Balm - перевірка на прямому і кучерявому

Відгук на бальзам для волосся Deep Care Joko Blend Balm - перевірка на прямому і кучерявому

Я маю волосся:

  • Не фарбоване
  • Кучеряве
  • Тонке
  • Трохи з сивиною

Бальзамами користуюся рідко, зазвичай маю кондиціонер. Це через те, що кондиціонери мають більш жирну та поживну консистенцію, на відміну від бальзаму.

Бальзам має білий колір і помірно рідку текстуру: щось рідкіше за кондиціонер, але все ще не рідке. Аромат нейтральний, як у звичайного косметичного засобу.

Я промиваю спочатку волосся двічі шампунем (на фото комбо шампуню і бальзаму від цього ж бренду).

Потім наношу бальзам на довжину. Мені необхідно 2-3 натискання на помпу, щоб покрити мою довжину. Не наношу бальзам близько до коренів волосся. Потім розчісую волосся гребінцем і залишаю на 3-5 хвилин. Саме час використати скраби, гелі для душу тощо.

Бальзам наноситься дуже легко і гарно розноситься по волоссю. Волосся розчісується з ним дуже легко, наче по маслу. Засіб змивається дуже легко, не залишає плівки чи чогось подібного.

Після сушіння волосся м'яке на дотик. На відео добре видно різницю: без бальзаму волосся тьмяне і сухе, з бальзамом – блискуче і гладеньке. Волосся не обтяжене і легке. Мені дуже подобається, як він діє на укладку з випрямленням.

А тепер враження від кучеряшок:

Бальзам непогано зволожує і живить волосся, але мені не вистачило оформленості кучерів. Після використання кондиціонерів для кучеряшок вони більш оформлені і товсті. Цей бальзам же надав їм блиску, але це все.

Отже, бальзам супер підійде для прямого або хвилястого волосся. Для того, щоб зробити кучеряве волосся більш оформленим, треба мати щось інше.

Я буду однозначно користуватися цим бальзамом, особливо коли робитиму пряме волосся.

Бальзам для прямого волосся: 10/10; для кучерів: 8/10.