BELENKAYA

Мій фаворит лютого: рожева пляшечка від Dr. Ceuracle

Мій фаворит лютого: рожева пляшечка від Dr. Ceuracle

Незважаючи на те, що я велика поціновувачка корейських пінок, останнім часом у нас із ними не складалося. Одні були занадто агресивні, інші — не давали достатнього очищення. Мені давно хотілося спробувати хоч щось від Dr.Ceuracle, бо цей бренд тримається в топі і багато хто від нього в захваті. Так у мене з'явився гель для вмивання проблемної шкіри у вигляді милої дитячої пляшечки.

Чесно скажу, мене лякало, що гель представлений тільки в об'ємі 50 ML. Коли я вперше дістала його з коробки, подумала, що цього мені вистачить десь на тиждень😂 Але не так сталося, як гадалося. Достатньо невеликої горошинки, щоб нанести засіб на обличчя, шию, та при бажанні — на плечі.

На упаковці є голографічна наліпка, яка одразу свідчить про оригінальність товару, а також каже нам, що цей гель є бестселлером бренду аж з 2000-го року. На звороті вся інформація надана корейською мовою. Знизу пляшечки нанесений срок придатності, тому немає потреби вишукувати тиснення на картонній коробці.

Поверхня флакону має покриття soft-touch, що дуже приємно на дотик. Сама пляшка гарно піддається стисканню і видає потрібну кількість гелю без зайвих танців з бубном.

Носик нагадує справжню пустушку і кожен раз підіймає мені настрій :)

Одна з причин, чому раніше я не дуже полюбляла гелеві очищуючі засоби — слабке спінювання і великий розхід. Але консистенція цього гелю мене дійсно здивувала. Коли ти розподіляєш його по шкірі, з'являється відчуття, наче це гідрофільна олія, адже він дуже гладенький та шовковистий на дотик. Піни, як можна побачити, видає не дуже багато, хоча очищує просто чудово. Одразу попереджаю, що він не залишає відчуття скрипу (як відомо, скрип це не дуже ок для захисного бар'єру). Думаю нам всім треба поступово відходити від варварських методів вмивання та переходити на більш м'яке очищення.

Склад засобу приємно вразив, адже він складний, активний і різноманітний. Не знаю як їм це вдалося, але всередині аж 17 рослинних екстрактів, саліцилова кислота та екстракт папайї.

• фрукт папайї допомагає шкірі позбутися ороговілих клітин і відновити втрачене сяйво;
  • саліцилова кислота 0,5% м'яко очищує пори, вирівнює тон шкіри, а також запобігає появи висипань та чорних цяток;
  • рослинний комплекс HOPE7 ( екстракт листя зеленого чаю, екстракт насіння пшениці, гідролат гінгко білоба, екстракт броколі, екстракт люцерни, екстракт листя еруки сативи, екстракт листя камелії) нейтралізує надлишок шкірного сала, освіжає, відновлює водно-жировий баланс та стимулює процес регенерації.

Склад: Water, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Methylpropanediol, Sodium Cocoyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Salicylic Acid, Fragrance, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Butylene Glycol, Disodium Edta, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Hydrogenated Lecithin, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Ceramide Np, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Eruca Sativa Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Sprout Extract, Schizonepeta Tenuifolia Extract, Gluconolactone, Lactic Acid, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Silkworm Extract, Potassium Sorbate, Pueraria Thunbergiana Root Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Extract, Caesalpinia Sappan Bark Extract, Pogostemon Cablin Leaf Extract, Soluble Collagen, Portulaca Oleracea Extract, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucommia Ulmoides Extract, Laminaria Japonica Extract, Codium Fragile Extract, Lactobacillus Ferment, Salvia Miltiorrhiza Flower/Leaf/Root Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Extract, Poria Cocos Extract, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Hyaluronate.

Що по особливостям?

• дійсно глибоко очищує та попереджає появу будь-яких недоліків;
  • має рН 4,5-5,5;
  • підійде всім типам шкіри, не тільки для проблемної;
  • має просто чудовий аромат ягід, хочеться постійно його нюхати;
  • вирівнює тон та реулює активність сальних залоз;
  • приборкує відчуття зуду та знімає запалення.

Одразу можу сказати, що придбаю його ще не раз. Тепер хочу спробувати й інші засоби із серії «пляшечок», тому не перемикайтеся, у майбутньому обов'язково протестую їх та розповім про свої враження 💖