Дарина🦉

Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами

Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами
Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами

Привіт, сьогодні про солодке, а саме про тортик від Mermade 🎂. Всі напевно вже бачили цю маску, в дуже гарному пакуванні, а хто, ще не спробував, то дарма!

Ділюся своїми враженнями!

🍰Пакування:

Маска представлена в зручній пластиковій баночці, пакування якої, теж нагадує десерт🧁. Кришечка міцно закручивається (гвинт). Об'єм 50 мл.

Упакована маска в картонну коробочку, в вигляді шматочка святкового тортика! На упаковці є вся необхідна інформація для споживача.

🍰Аромат та текстура:

Аромат - дуже провокує апетит! Обережно! Аромат солодкого вершкового крему з ваніллю, той який мама робила, особливо на Пасху, і всі їли його ложкою. Дуже приємний, після змиття нажаль не залишається на шкірі!

🍰Текстура - легка, кремова, немов взбиті вершки, біло-прозорого кольору. Також є різнокольорові сфери (точно посипка на пасху), додають ще більше настрою при використанні (вони не фарбують шкіру).

🍰Ключові компоненти:

  • Каолін (або біла глина) - природний мінерал, що гарно очищає шкіру від залишків себуму, заспокоює та відновлює шкіру обличчя, робить її світлішою та матовою.
  • Сквалан - є не тільки джерелом антиоксидантів, що так необхідні шкірі, а і має чудові зволожуючі властивості. Також він (сквалан) допомагає відновити ліпідний барʼєр шкіри, що дозволить захистити шкіру від впливу зовнішніх факторів.
  • Кольорові сфери - сфери створені за унікальною технологією із цукрів та целюлози, що робить їх чудовим біорозкладним продуктом. Вони не тільки надають масці цікавий вигляд цукрової глазурі, а і мають антиоксидантні властивості, що дозволяє допомогти захистити шкіру обличчя від впливу зовнішніх факторів.

🍰Наносила маску рівномірним шаром на попередньо очищену шкіру обличчя, чекала 10-15 хвилин та змивала теплою водою. Наноситься та розподіляється маска дуже легко. Маска на обличчі не застигає, залишається в такому ж вигляді, як і після нанесення.

Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами
Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами

🍰Результат:

  1. Дуже дуже зволожена та м'яка шкіра, неочікувала саме такий глубокий ефект зволоження
  2. Гарно заспокоює шкіру
  3. Дарує гарний настрій завдяки своїй текстурі та аромату
  4. Економічна в використанні
  5. Щодо до очіщення, воно є, але для мене головна задача цієї маски - це дуже глибоке живлення та зволоження

🍰З недоліків:

Дуже провокує наїстись солодкого, а мені це не подобається!🤣

Дякую всім за увагу, і звісно дякую Mermade за святковий настрій💗!