Ya Yana

Кератин для волосся від Alfaparf

Кератин для волосся від Alfaparf

Почнемо з аромату. Тут нотки квітів, свіжості, чистоти та трошечки фруктів. Дуже приємна композиція, яку так і хочеться слухати. Але звучатиме на волоссі вона не довго.

Консистенція густувата. Я наношу продукт на вологе волосся, таким чином він ідеально розподіляється та встигає всотатися. На сухе волосся нанесення буде складним і ефект мною не досліджений, хоча бренд вказує, що так можна.

Паковання виконано у приємному рожевому кольорі, що особисто мені радує око. А дозатор тут просто ідеальний. Зазвичай ділю волосся на два і на кожну сторону наношу по одному натиску на помпу.

Keratin Therapy робить волосся важким у хорошому сенсі. Воно одразу виглядає наповненим від коренів до кінчиків. Візуально з’являється додаткова густина.

Та є нюанс, мені здається, що продукт може обтяжити дуже тонке волосся. Або ефект буде хорошим, просто варто не прогадати з порцією.

Окрім того, сироватка виконує захисну функцію. Вона рекомендована для догляду за пасмами між процедурами кератинового вирівнювання. Формула утримує всі корисності всередині, запобігає ламкості, пошкодженням та зберігає гладкість. Сироватку можна і потрібно наносити перед використанням стайлерів та фенів. Вона знизить вплив високих температур та збереже ваше волоссячко.

А ще Keratin Therapy дає гладкість і спрощує розчісування, та щодо блиску, заявленого брендом, я б посперечалась. Екстраблиску я не помітила.

  • Олія бабассу відповідає за шовковистість.
  • Комплекс кератину та рослинного колагену відновлює пошкоджене волосся та заповнює собою пустоти.

Гадаю, що тим, хто робить кератин, варто звернути увагу на цей продукт. Особисто я не знайома з процедурою, але від сироватки в повному захваті. Сироватка точно варта уваги і кожної копійочки. А зараз ще й на приємній знижці)