Тетяна Веласкес

ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БЮДЖЕТНИХ ТОНАЛЬНИКА, які нічим не поступаються люксу!

ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БЮДЖЕТНИХ ТОНАЛЬНИКА, які нічим не поступаються люксу!

Всім привіт! З вами Тетяна Веласкес - топ-візажист і б'юті-експерт! Тому я маю величезну "косметику", яка наповнена купою крутих продуктів! І що важливо! Це не тільки люксові і проф засоби! Серед перлів моєї колекції є і бюджетні круті тональники, які на 100% варті вашої уваги!!!!

На фото на мені бюджетний тон!!!

ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БЮДЖЕТНИХ ТОНАЛЬНИКА, які нічим не поступаються люксу!

Тон, який був створений як аналог люксового Estee Louder Futurist, який я теж маю у кейсі . При цьому, саме Lamel вкрав моє б'юті-серце! Саме до нього тягнеться рука кожен раз, коли треба підібрати тон для сухої і норм шкіри. Тон, який перекриє проблеми і абсолютно не підкреслить текстуру шкіри!

На відміну від люксового побратима, бюджетний тон має більш рівну текстуру і трохи більш мусовий. За рахунок цього він краще тримається і не пливе, як Estee Louder. Ідеально і швидко лягає на шкіру.

І останнє. Саме він має красиві славянські відтінки, а ось з Futurist треба бути пильнішим у виборі. Ходові відтінки Lamel #401, #402.

Ціна ~ 200-250 грн.

Якість 🔥🔥🔥

РЕКОМЕНДУЮ!!!

Ідеальний легкий тональний крем, який багато років займає поважне місце у моєму кейсі! Найтонша текстура і зволожуюча формула ідеально працюють зі всіма типами шкіри, окрім жирної.

Тон лягає як друга шкіра! Обожнюю його навіть для дівчаток старшого віку. Для сухоі, норм, комбі і навіть вікової шкіри - ІДЕАЛЬНО!

Не дає щільного покриття, бо працює на натуральність. Саме для тих, хто любить ефект нюду на шкірі!

Наноситься легко і швидко. Виглядає красиво і природньо. Має дуже правильні відтінки! Це окрема подяка украінському виробнику! Для світленьких - light beige, а для смуглявоі шкіри - dark beige!

Єдиний мінус - незручна упаковка. Але за таку ціну і якість - це дрібниці! Повірте!

Вартїсть - 200-250 грн! 🔥

А ось і вишенка на нашому торті "бюджетних топів", а саме ТОН ДЛЯ КОМБІ І ЖИРНОІ ШКІРИ!

Так, красуні, я знаю, що вас багато і вам потрібен тон, щоб був стійким, природнім на шкірі і максимально адекватним по кольору!

Тому дуже рекомендую звернути увагу саме на цей тон від бюджетного польського бренду Éveline! Бо він дуже круто працює, матує і перекриває!

І не поступається на шкірі люксовим брендам! От правда! Тон прям вогонь🔥🔥🔥! Тримається залізно. При цьому виглядає на шкірі дуже достойно!

Рекомендую брати відтінки найсвітліші! Бо він на 1-2 тон окислюється на шкірі, як і всі тональники з піпеткою!

Красуні, сподіваюсь, що Вам був корисним цей пост. Бо я тут, що навчити вас обирати косметику і відчувати себе красунею з макіяжем і без!!🥰 Підписуйтесь, щоб не пропустити нові цікаві огляди і рекомендації 💋

Чекаю від вас відгуків і коментарів на тему: «Чи цікава вам саме тема бюджетних продуктів?» Чи краще писати про люкс??? Пишіть свою думку нижче ⤵️⤵️⤵️