ТОП-3 НАЙКРУТІШИХ БЮДЖЕТНИХ ТОНАЛЬНИКА, які нічим не поступаються люксу!
Привіт! Ти досі вважаєш, що тільки люксові тональники варті уваги? Або не можеш знайти крутий тон за помірні кошти? Тоді швидше читай цей пост ⤵️, бо я зібрала для тебе свій особистий ТОП!
Всім привіт! З вами Тетяна Веласкес - топ-візажист і б'юті-експерт! Тому я маю величезну "косметику", яка наповнена купою крутих продуктів! І що важливо! Це не тільки люксові і проф засоби! Серед перлів моєї колекції є і бюджетні круті тональники, які на 100% варті вашої уваги!!!!
На фото на мені бюджетний тон!!!
1). LAMEL SMART SKIN SERUM FOUNDATION 35+++
Тон, який був створений як аналог люксового Estee Louder Futurist, який я теж маю у кейсі . При цьому, саме Lamel вкрав моє б'юті-серце! Саме до нього тягнеться рука кожен раз, коли треба підібрати тон для сухої і норм шкіри. Тон, який перекриє проблеми і абсолютно не підкреслить текстуру шкіри!
На відміну від люксового побратима, бюджетний тон має більш рівну текстуру і трохи більш мусовий. За рахунок цього він краще тримається і не пливе, як Estee Louder. Ідеально і швидко лягає на шкіру.
І останнє. Саме він має красиві славянські відтінки, а ось з Futurist треба бути пильнішим у виборі. Ходові відтінки Lamel #401, #402.
Ціна ~ 200-250 грн.
Якість 🔥🔥🔥
РЕКОМЕНДУЮ!!!
2). KODI BB CREAM
Ідеальний легкий тональний крем, який багато років займає поважне місце у моєму кейсі! Найтонша текстура і зволожуюча формула ідеально працюють зі всіма типами шкіри, окрім жирної.
Тон лягає як друга шкіра! Обожнюю його навіть для дівчаток старшого віку. Для сухоі, норм, комбі і навіть вікової шкіри - ІДЕАЛЬНО!
Не дає щільного покриття, бо працює на натуральність. Саме для тих, хто любить ефект нюду на шкірі!
Наноситься легко і швидко. Виглядає красиво і природньо. Має дуже правильні відтінки! Це окрема подяка украінському виробнику! Для світленьких - light beige, а для смуглявоі шкіри - dark beige!
Єдиний мінус - незручна упаковка. Але за таку ціну і якість - це дрібниці! Повірте!
Вартїсть - 200-250 грн! 🔥
3). ÉVELINE LIQUIDE CONTROL HD
А ось і вишенка на нашому торті "бюджетних топів", а саме ТОН ДЛЯ КОМБІ І ЖИРНОІ ШКІРИ!
Так, красуні, я знаю, що вас багато і вам потрібен тон, щоб був стійким, природнім на шкірі і максимально адекватним по кольору!
Тому дуже рекомендую звернути увагу саме на цей тон від бюджетного польського бренду Éveline! Бо він дуже круто працює, матує і перекриває!
І не поступається на шкірі люксовим брендам! От правда! Тон прям вогонь🔥🔥🔥! Тримається залізно. При цьому виглядає на шкірі дуже достойно!
Рекомендую брати відтінки найсвітліші! Бо він на 1-2 тон окислюється на шкірі, як і всі тональники з піпеткою!
Красуні, сподіваюсь, що Вам був корисним цей пост. Бо я тут, що навчити вас обирати косметику і відчувати себе красунею з ма кіяжем і без!!🥰 Підписуйтесь, щоб не пропустити нові цікаві огляди і рекомендації 💋
Чекаю від вас відгуків і коментарів на тему: «Чи цікава вам саме тема бюджетних продуктів?» Чи краще писати про люкс??? Пишіть свою думку нижче ⤵️⤵️⤵️
Коментарі (0)