khoroshaeva

Волоссячко наче після салону)

Волоссячко наче після салону)
Волоссячко наче після салону)

Всім привіт✌️

Пройшло 2 тижні з моменту отримання прекрасного боксика для догляду за волоссям "Metal Detox". За цей час я встигла по максимуму протестувати цю лінійку та готова ділитися враженнями.

Хочу ще раз подякувати команді makeup club за можливість протестувати ці чудові продукти🖤.

До справи👇

Волоссячко наче після салону)

Серія догляду за волоссям Metal Detox від L'Oréal Professionnel спрямована на:

  • Нейтралізацію та видалення накопичених у волоссі металів: Це робиться за допомогою технології Metal Detox, яка використовує хелатуючі агенти для зв'язування та виведення з волосся таких металів, як мідь, залізо та марганець. Ці метали можуть накопичуватися у волоссі внаслідок використання жорсткої води, фарбування, освітлення або хімічних процедур. Накопичення металів може призвести до ламкості волосся, тьмяності, потьмяніння кольору та інших проблем.
  • Захист волосся від повторного накопичення металів.
  • Відновлення та зміцнення волосся.

Це ідеальний варіант для мого волосся, бо у моєму місті супер-жорстка вода, яка містить високий рівень мінералів, таких як кальцій і магній. Звичайно, що це відображається на волоссі, у вигляді ламкості, тьмяності та сухості.

Крім цього, я фарбую волосся і мрію, щоб колір залишався насиченим якнайдовше. На фото, які ви бачите в дописі моєму фарбуванню 3.5 місяці, що помітно по коренях, але то якщо сильно придивлятися). Думала, що встигну затонувати волосся до написання допису, але не зрослося).

Догляд включає 5 кроків:

  • Професійний пре-шампунь Metal Detox
  • Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору Metal Detox
  • Професійна маска Metal Detox
  • Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору Metal Detox.
  • Професійна олійка Metal Detox.

Всередені пакету була брошурка, яка докладно розповідала про кожен продукт та про спосіб його застосування.

Тепер розповідаю про свій покроковий досвід з Metal Detox👇

Я не буду розповідати про пакування кожного продукту, бо в мене мініатюрки, а більшість понорозмірних флаконів мають інше пакування).

Пре-шампунь, то новий для мене продукт, тому спробувати його було вкрай цікаво).

Консистенція: гелева, середньої щільності.

Аромат: насичений, дуже приємний. Відчуваю в ньому свіжість, цитруси та вершковість. Він наче лимон із цукром або лимонна карамелька із вершками). Мені аромат не здається чоловічим). Він доволі довго тримається на волоссі, але не перебиває запах парфуму і відчувається дуже комфортно. Аромат однаковий у всієї лінійки, тому далі не повторюватимуся).

Спосіб застосування: пре-шампунь потрібно наносити на вологе волосся, попередньо поділивши його на 2 секції. 2-4 краплі засобу необхідно нанести на волосся та емульгувати протягом 1-2 хвилин до утворення легкої піни. Пре-шампунь не потрібно змивати, одразу після нього наноситься класичний шампунь.

Як наноситься пре-шампунь за фактом: я наносила засіб на вологе, поділене волосся, наносила як на довжину, так і на корені. Моєму волоссю вистачало 4 краплі засобу. Шампунь добре розподілявся, але майже не пінився, як би я не старалася його емульгувати. Проте, я все таки приборкала його🤣

Що зробила, щоб пре-шампунь добре пінився: емульгувала його в долонях, при цьому отримувала доволі пишну пінку, яку розподіляла по волоссю та масажувала ще протягом 2 хвилин). Сподіваюся, що в такий спосіб нанесення, шампунь не втратив свої властивості).

Про ефект: якщо чесно, то я не можу сказати, що побачила якийсь візуальний ефект від використання пре-шампуню. Крім того, якщо пропустити цей крок, то ефект не стає гіршим). Тому, для мене - це продукт, сенс якого я не зрозуміла, не впевнена, що він потрібен у моїй рутині.

Повний розмір не купувала би).

Консистенція: кремова, легка, не надо щільна, але при цьому не тече, вона однорідна. При контакті з водою дає дуже густу, кремову та легку пінку. Текстура супер-приємна).

У нанесенні: шампунь потрібно нашаровувати на пре-шампунь, який ми наносили першим кроком. Тут одразу хочу зазначити, що шампунь добре працює як з пре-шампунем, так і без нього. Він добре піниться, чудово промиває волосся та гарно вимивається теплою водою, з першого разу. Не залишає на волоссі липкості, олійності та не обтяжує.

Про ефект: шампунь дуже гарно очищує волосся та шкіру голови, при чому, він гарно працює як соло, так і при використанні всієї лінійки Metal Detox. Він 100% подовжує свіжість волосся. Якщо раніше я мила волосся через день, то з цим шампунем можу дозволити собі миття раз на 2-3 дні, для мене це дійсно вражаючий результат).

Однозначно хочу купити повний розмір, бо це скарб!

Консистенція: кремова, однорідна, в міру густа. На дотик м'яка та трохи слизька, але без жирності та олійності.

У нанесенні: маску наношу на вологе волосся, трохи підсушене рушником. Вона рівномірно розподіляється, не тече та миттєво вбирається. Тримаю її 1 хвилинку, краще не перетримувати, щоб не отримати зворотній ефект. Маска добре вимивається, вже на вологому волоссі відчувається ефект зволоження та неймовірна гладкість. Ще хочу зазначити, що маска має дуже економічну витрату.

* Знову ж таки, маска гарно працює як соло, так і гармонійно поєднується з другими продуктами серії "Metal Detox".

Про ефект: маска дала відмінний результат вже після першого використання. Вона чудово зволожує і живить волосся. Пом'якшує, робить довжину більш гладкою, міцною, текстурною та шовковистою. Волосся стає більш розсипчастим та еластичним, з'являється красивий, насичений блиск.

Купила би повний розмір, бо це ще один скарб лінійки)

Консистенція схожа на молочко для тіла, дуже ніжна та легка. На дотик м'яка, рухлива, не липка та не жирна.

У нанесенні: крем-догляд необхідно наносити на вологе, але не мокре волосся. Розподіляю його по всій довжині, особливу увагу приділяючи кінчикам. Крем відмінно розподіляється, швидко вбирається, не обтяжує та не склеює волосся. Лежить абсолютно невагомо та комфортно. Відразу після нанесення можна приступати до сушіння волосся, засіб не вимагає змивання.

* Раджу не наносити занадто багато засобу, бо можна отримати ефект жирного волосся. Мені одного пакетика (10 мл) вистачило на 4 повноцінних використання.

Про ефект: засіб сприяє легкому розчісуванню. Він добре зволожує, розгладжує та надає додаткового сяйва. Не обтяжує та відчувається дуже комфортно.

Я б купила повторно, але мініатюрку)

Консистенція олійна, доволі густа та гладка. Має дуже гарний, янтарний колір.

У нанесені: олійку також потрібно наносити на вологе волосся. Я наношу олійку через 5-7 хвилин після крему-догялду, щоб не обтяжити волосся. Наношу виключно на кінчики, не по всій довжині. Олійка добре розподіляється на моментально вбирається, зовсім не відчувається на волоссі.

* Якщо ви мене давно читаєте, то знаєте, що я не дуже люблю олійки, бо вони обтяжують та роблять волосся жирним. Проте, олійка Metal Detox - це щось зовсім інше, вона дійсно комфортна та невагома, вау-вау).

Про ефект: добре зволожує, візуально маскує посічені кінчики і робить їх розсипчастішими. Тут же хочу відзначити, що олійку можна наносити соло на всю довжину волосся, а ось у поєднанні з кремом-доглядом - ні, у мене виходить дуже жирний ефект.

Купила би повний розмір).

Я в захваті від лінійки "Metal Detox", 4 продукти з 5 ідеально підійшли моєму вередливому волоссю.

Одразу хочу зазначити, що я використовувала всі засоби одночасно та не отримала обтяження, тут головне - все наносити помірно).

Який ефект я отримала від використання всієї лінійки:

  • Глибоке зволоження та живлення.
  • Локони стали більш м'якими та піддатливими, їх легко розчісувати та укладати.
  • Засоби розгладили волосся, зменшили пористість, але при цьому зберігли об'єм.
  • Шампунь добре очищує, подовжує свіжість волосся.
  • Волосся стало більш міцним, текстурним, приємним на дотик.
  • Волосся стало дуже розсипчастим, рухливим та легким.
  • З'явився дуже насичений, гарний блиск.
  • Якщо говорить про захист кольору, то сильніше моя фарба не стала вимиватися. Однак, я помітила, що з використанням цієї лінійки, волосся стало темнішим та насиченішим, наче після тонування. Виробник не обіцяв цього ефекту, але я чомусь його отримала та й тішуся).
  • Жоден засіб з лінійки не викликав алергічних реакцій та подразнень.

З серієї догляду "Metal Detox" ви можете отримати чарівний, салонний ефект не виходячи з дому🖤

На цьому все, дякую за увагу 🖤