Anna_feerie

Шоколад молочний або гіркий?

Шоколад молочний або гіркий?

Це помада-хамелеон, доволі важко її сфотографувати, щоб передати відтінок, максимально наблизившись до того, як це виглядає в житті. Але я старалась, тож тисніть "Дізнатись більше", що розгорнути відгук та побачити фото🤗.

Цю помаду я отримала в подарунок від прекрасної Vikulyk , яка добре знає мою слабкіть до шоколаду 😍. Пакування в холодних рожевих також мені дуже сподобалось, така дівчача насолода)).

Аплікатор в помади доволі великий, а ще набирає багатенько продукту, тому я перед фарбуванням знімаю залишки, повертаючи їх в тубу. Аромат солоденький, така кондитерська ваніль з какао, мені нагадує торт "Прага" чи щось в такому напрямку).

В мене відітнок 410 Mahogany - красивий глибокий відтінок шоколаду з теплим підтоном. Але в залежності від освітлення на губах може виглядати і доволі темно, як шоколад 75 %.

Помада має матовий фініш, а це завжди виприбування для ніжної шкіри губ, тому десь за півгодини до нанесення я зволожую вуста ось таким бальзамом-тінтом: https://club.makeup.com.ua/post/40803/ . Розподіляється продукт легко, не береться комками та не злазить по слизовій. Перші кілька хвилин помада виглядає волого, далі схоплюється та стає матовою.

Стійкість хороша, якщо не їсти жирну їжу, то 5-6 годин, легкий перекус витримає, але от після повноцінного обіду в мене стерлась по середині (але тут ще питання відтінку - на нюдових це буде не так помітно, а на темних та яскравих - дуже). Змивається без проблем міцелярною водою/молочком (і це доволі зручно, адже ось цю шикарну вінілову помаду навіть моя гідрофілка не бере 😁: https://club.makeup.com.ua/post/40181/ ).

За свою ціну вважаю LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain прекрасним варіантом помади на кожен день, відтінок 410 - прекрасний варіант шоколадного кольору, напевно, восени це буде взагалі шикарно, але я й влітку люблю різноманітніти свої макіяжі, тому фарбуюсь з задоволенням)).