saybeautyk

Barbers | Modeling Hair Pamade High Hold

Barbers | Modeling Hair Pamade High Hold
Barbers | Modeling Hair Pamade High Hold

Я вже казала, що мій хлопець обожнює гель для волосся got2be - в нього неслухняні волоски, які доводиться вкладати, щоб вони не стирчали в різні сторони. Це не те, що якась зачіска чи примха, це необхідність) так ось, для різноманіття я вирішила познайомити його з посадкою сильної фіксації від бренду Barbers.

В нього вже був позитивний досвід користування шампунями (Barbers Original - https://club.makeup.com.ua/post/36123/, Barbers Brooklyn - https://club.makeup.com.ua/post/41407/ )

Тож мені подумалось, що і ця помадка йому повинна сподобатись.

Помада представлена у металевій баночці-шайбі, дуже стильній по дизайну і зручній у користуванні.

Кришка відкривається і закривається без проблем.

Обʼєм засобу - 100 мл; аромат дуже приємний, нагадує мені інші професійні стайлінгові засоби. Пахне солодкаво, з нотами бергамоту і якихось квітів.

За рахунок того, що засіб розроблено на водній основі, він не склеює волоски між собою і легко та непомітно вкладає волосся (а це вкрай важливо для чоловіків).

Помада не залишає на волоссі білого нальоту також навіть при нанесенні великої кількості засобу - у користуванні вона вже більше місяця і все добре.

Волоски у хлопця тримають свою форму цілий день, нічого не стирчить і не вибивається з загальної картини, при цьому волосся не обтяжене і не виглядає «сосульками».

Хлопець фотографуватись не любить, тому до/після я не показую) доведеться вірити на слово 🤭

Текстура у засобу схожа на віск для брів, і що ж могло прийти мені в голову?)

Звичайно, я стала використовувати цей гель для укладки своїх брів)

Я просто беру рандомну щіточку з косметички, набираю на неї помаду Barbers і починаю вкладати брови.

Мені подобається, що даний засіб повністю прозорий, не залишає білого нальоту і білих шматків у бровах.

Ефект «до/після» наглядно показую. За допомогою цієї помади можна вкладати брови як більш натурально, так і створити ефект ламінування.

Одразу після нанесення засіб створює ефект «мокрих» брів і прибиває їх надо шкіри, позбавляючи обʼєму, але буквально за 2-3 хвилини ефект вологих брів зникає і вони знову повертають свій обʼєм, при цьому волоски все так само залишаються вкладеними.

Виглядає дуже гарно і тримається також добре) на моїх жорстких бровах стійкість середня.

У висновку я задоволена цим засобом, бо знайшла не тільки помаду для укладки волосся хлопця, а і черговий класний засіб для укладки своїх складних брів 🥰

Вона дуже економна, для вкладання волосся хлопцю необхідна зовсім невелика кількість, мені для брів так ще менша, тому цієї красивої гайковим вистачить дуууже надовго)

Barbers як завжди радує своєю якістю❤️ також у бренду є подібна помадка з середньою фіксацією.