Anna_feerie

Bielenda Mezo - засоби з кислотами, які заслуговують на вашу увагу

Bielenda Mezo - засоби з кислотами, які заслуговують на вашу увагу

Я ніжно люблю польський бренд Bielenda (колись напишу про нього великий пост, адже це справді класна косметика не за всі гроші світу). В моєму постійному арсеналі є їхня сироватка з азелаїновою кислотою (це краще, ніж аптечні креми), емульсія/тонік з серії Dr.Medica (там також є азелаїночка), а ще вони випускають мій улюблений тональний крем з натуральним складом - то просто мрія!)))

Сьогодні хочу розповісти про тонік та вироватку з кислотами з серії Bielenda Skin Clinic Professional Mezo. Я дізналась саме про ці продукти від якогось блогеру, почала шукати відгуки і з часом придбала. Потім повторила)) Останню покупку віддала мамі, бо їй дууууже сподобався ефект.

Bielenda Mezo - засоби з кислотами, які заслуговують на вашу увагу

В складі тоніка 3 види кислот (мигдальна, лактобіонова та молочна), та всі вони дуже делікатної дії, тож не переймайтеся через гіперреакцію шкіри. На другому місці ніацинамід (тож, боротьба з недоліками та почервоніннями також додається). Також є гіалуронова кислота, гліцерин та глюкозаміноглікани - що допомагає зволоженню епідерміса.

Якщо ви ніколи не використовували жодних кислот, то раджу почати з 2-3х разів на тиждень, ввечері після очищення. Але насправді ці засоби доволі м'які, тож навряд чи викличуть якісь побічні ефекти. А ось очікувані ефекти такі:

- підкислення шкіри (пам'ятаємо, що це дуже важливо для здорового мікробіому та запобіганню акне);

- делікатне відлущування шкіри;

- боротьба з наявними висипаннями та запаленнями.

Саме останній пункт - це найкрутіше, що може дати тонік, я вважаю. Навіть на віковій шкірі моєї мами цей засіб не провокує сухості чи почервоніння, навпаки, згладжує та трохи полірує шкіру, а також швидко прибирає запальні елемени (так-так, навіть у 62 роки таке трапляється, якщо ви власник жирної шкіри)))).

Сироватка у скляному флаконі з пипеткою (це не найкраще пакування, на мій погляд, тому завжди збергіємо в темному сухому місці - а ще краще в коробочці). Має прозорий колір і приємну трохи гелеву консистенцію. Зауважте, що ця серія доволі ароматизована, тож не розраховуємо на продукт без віддушки=). Склад майже повторює тонік, додається алантоїн та кислот трохи більше в процентному співвідношенні, як мені здається.

Це ідеальний засіб для жирної/комбінованої шкіри, адже допомагає трошки звузити пори, прибрати висипання та вісвітлити постакне. Після такого кислотного дуету бажано закрити шкіру заспокоюючим кремом (в Біленди їх також багато різних, я люблю серію Eco Nature та Dr.Medica).

Зараз ще на знижках, тож, для кого актуально - мерщій додавайте до віш-листа!)))