Darina🦉

Laksi Cosmetic

Laksi Cosmetic
Laksi Cosmetic

Привіт красуня! Сьогодні про класну знахідку для чутливої шкіри, яка в літку стане твоєю помічницею, а саме про - очищувальну пудру "Какао" для чутливої шкіри обличчя. Я дуже люблю очищувальні засоби в такому форматі.

🤎Особливості очищувальної пудри «Какао» для чутливої ​​шкіри обличчя бренда Laksi Cosmetic (від виробника):

- має порошкоподібну текстуру;
- за контакту з водою утворює пінну консистенцію;
- ретельно усуває різного роду забруднення, надлишки себуму, бактерії, залишки косметики;
- нормалізує гідробаланс шкіри;
- надає їй гладкості і шовковистості;
- підвищує природний захисний бар'єр епідермісу;
- поміщена в екологічне паперове паковання.

Склад:

Oryza Sativa (Rice) Starch, Kaolin, Milk Powder, Coconut Milk Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Oleyl Taurate, Cacao Powder, Sodium Alginate.

🤎Головні інгредієнти:

Oryza Sativa (Рисовий) Крохмаль: Зазвичай використовується в косметиці завдяки своїм абсорбуючим властивостям. Допомагає поглинати надлишок масла з шкіри та волосся, надаючи матовий ефект.

Каолін: Вид глини, відомий своїми м'якими та абсорбуючими властивостями. Часто використовується у масках для обличчя та очищувальних засобах для очищення та детоксикації шкіри, витягуючи забруднення.

Сухе Молоко: Відоме своїми зволожуючими та заспокійливими властивостями, сухе молоко часто включається до складу для забезпечення гідратації та живлення шкіри.

Сухе Кокосове Молоко: Подібно до сухого молока, кокосове сухе молоко зволожує та заспокоює шкіру. Також має антибактеріальні властивості, що корисно для очищуючих засобів.

Какао Порошок: Багатий антиоксидантами, какао порошок може допомогти захистити шкіру від вільних радикалів. Також додає приємний аромат і може забезпечити легке відлущування.

🤎Пакування:

Мені дуже подобається, як вона виглядає. Дуже тверде паперове пакування (вона прям важка), екологічне, як вказує виробник. Коричневий колір - під дерево. Кришечка міцно закривається, в середені є захисна паперова мембрана. Дозатор у пудри, мені нагадав класичний тальк, невеличкі отвіри (користуватись зручно, але можно переборщити, хоча з пудрами і з іншими дозаторами, я завжди пересипаю).

Об'єм 90 г. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

🤎 Спосіб застосування від виробника:

Насипте трохи пудри на долоню, спіньте мокрими руками й нанесіть на обличчя. Змийте водою. Оптимальна для щоденного використання.

Я такі засоби використовую 2-3 рази на тиждень, бо вони очищують глибоко, і мені наразі цього вистачає (маю чутливу шкіру, з почервонінням, комбінований тип, схильний до жирності, часто бувають лущення та сухі зони).

Laksi Cosmetic
Laksi Cosmetic
Laksi Cosmetic

🤎Текстура і аромат

Текстура - дрібне борошно, бежевого кольору, при контакті з водою, колір стає більш виразним, коричнево-сірим. Утворює ледь помітну піну. Легко розчиняється водою, та гарно розподіляється по шкірі.

Аромат - косметичний, дуже легкий, майже відсутній, і десь дуже далеко можно вловити какао. На шкірі зовсім не відчутний.

🤎Що сподобалось?!

• Пакування, текстура, аромат
  • Дуже лагідне, але глибоке очищення
  • Гарний та стійкий матувальний ефект
  • Заспокоює почервоніння (пудра ниби маскує їх)
  • Трохи освітлює шкіру
  • Живить та зволожує, ніяких відчуттів стягненості, шкіра добре зволоженна
  • Економічна в використанні і об'єм великий

Дуже крута знахідка, щиро раджу спробувати!

🦉