Комфортні SPF на літо від MyIDi
MyIDi SPF50+ та SPF80+: порівняння та мої враження
Так як зараз вже в самому розпалі літній сезон і сонце достатньо агресивне, то в цей момент вкрай актуальні засоби з SPF.
Я схильна до пігментації та до акне, тож для мене дуже важливо якісно захищати шкіру від УФ-випромінювання.
Про SPF50 від українського космецевтичного бренду MyIDi я чула багато гарних відгуків і давно хотіла спробувати, тож коли, як не влітку?
До нього в пару взяла SPF80, і сьогодні розкажу вам про обидва кремчики та наглядно покажу їх в порівнянні.
MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+
Раніше цей крем був в іншому дизайні (прикріплю фото) - в пляшці з дозатором.
Зараз бренд оновив зовнішній вигляд засобу і він тепер у мʼякій мінімалістичній білій тубі. Склад лишився таким, яким і був.
Сам крем на носику мав захисну мембрану.
Обʼєм засобу 50 мл, цього цілком вистачить на 1,5-2 місяці активного користування.
Склад
Фільтри:
🤍Етилгексил метоксіциннамат (октиноксат) - рідкий UVB фільтр
🤍Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (MBBT) є хімічним сонцезахисним фільтром, який захищає шкіру від UVA-променів.
🤍Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Uvinul A Plus): Цей хімічний фільтр захищає від UVA-променів. Він має більш широкий спектр захисту, ніж деякі інші фільтри
🤍Оксид цинку - є надійним фізичним фільтром від УФА- та УФВ-променів, має в'яжучу, антисептичну, відбілюючу і підсушуючу, адсорбуючу дію.
Окрім того, в складі також містяться рослинні екстракти та деякі олії:
🤍Rubus idaeus (Raspberry) Seed Oil: Олія малинових кісточок
🤍Butyrospermum Parkii (Shea) Oil: Олія ши
Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil: Олія баобабу
🤍Hyaluronic Acid: Зволожує шкіру, утримуючи вологу.
🤍Centella Asiatica Extract: Заспокоює шкіру та сприяє загоєнню.
🤍Bisabolol: Має протизапальні та заспокійливі властивості.
🤍Pantenol: Провітамін B5, зволожує та заспокоює шкіру.
🤍Tocopheryl Acetate: Вітамін E, антиоксидант, захищає шкіру від вільних радикалів.
🤍Ascorbyl Glucoside: Стабільна форма вітаміну C, антиоксидант, освітлює шкіру.
Не має жодних шкідливих чи комедогенних компонентів.
Текстура у цього кремчику доволі масляниста, відчуваються олійки в складі, але він сам по собі доволі легенький. Швидко вбирається, зовсім не вибілює (навіть при нанесенні).
Сам по собі він такий кремово-емульсійний - не щільний, легкий і за відчуттями дуже зволожуюючий.
Такий ефект на шкірі він дає за декілька хвилин після нанесення.
Чесно - я була вражена і засмучена, що не спробувала його раніше.
Максимально приємний, він не «парить» шкіру навіть в спеку, не лишає жирного блиску.
Як вбирається - лишає не матовий, але і не сяючий фініш, він досить натуральний.
MyIDi UV-Screen Cream SPF 80+
Цей варіант має схожий дизайн, також був упакований у коробку, але тут вже пляшечка з дозатором - тоненька, висока.
Він має високий ступінь захисту і підійде особливо вразливій до сонця шкіри, а оксид цинку в складу ідеальний для проблемного типу.
Обʼєм його складає також 50 мл, як в і спф 50. Сам дозатор якісний, працює справно.
Тут також не розбираю склад «від» та «до», а виділяю лише те, що найважливіше на мою думку.
СПФ-фільтри:
🤍Ethylhexyl Methoxycinnamate: Octinoxate, поглинає UVB випромінювання.
🤍Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate: Uvinul A Plus, забезпечує захист від UVA випромінювання.
🤍Zinc Oxide: Мінеральний сонцезахисний фільтр, що забезпечує широкий спектр захисту від UVA та UVB випромінювання.
🤍Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine: Tinosorb S, забезпечує захист від UVA та UVB випромінювання.
🤍Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol: Tinosorb M, забезпечує широкий спектр захисту від UVA та UVB випромінювання.
Також у складі присутні:
🤍Bisabolol, що має протизапальні та заспокійливі властивості;
🤍Hyaluronic Acid: Зволожує шкіру;
🤍Panthenol: Провітамін B5, зволожує та заспокоює;
🤍Trehalose, Urea: Зволожувачі, допомагають утримувати вологу.
🤍Serine: Амінокислота
🤍Pullulan: Полісахарид.
Плюс цього санскріну в тому, що він не містить рослинних олій (зверніть увагу, якзо хтось уникає їх у складі кремів).
Він має трохи щільнішу текстуру і зовсім мінімально вибілює шкіру, при цьому також дає більше сяйва, ніж попередній варіант.
Але при цьому UV-Screen Cream SPF 80+ комфортно відчувається на шкіру і, не дивлячись на більш щільну текстуру, не скочується. На нього шикарно лягає тональна основа 🥰
Ось такий ефект дає на обличчі - здорове сяйво, але не жирний жир.
Хочу показати наглядно текстуру цих двох кремів у порівнянні - тут помітно, що spf50 легший і більш емульсійний, можна сказати напівпрозорий,а spf80 насиченого білого кольору, трохи щільніший та важчий.
Мені сподобались вони обидва - легкі в нанесенні, не забивають пори (хоч я маю схильність до комедонів). Мають дуже приємний аромат (схожий один до одного) - солодкуватий, запах spf, знаєте?) наг адує море і пляж)
Маю жирну шкіру і їй підійшли обидва креми, проте spf50 все ж таки мій беззаперечний фаворит 🤍
Він підійде всім типам - жирній, сухій і проблемній, навіть зневодненій. Зволожує, при цьому не жирнить шкіру.
Ідеально підходить на спеку, не тече від слова зовсім, не створює парникового ефекту)
Одним словом - 🔝
Однозначно буду його повторювати в майбутньому на всі пори роки, бо часто можна вловити на знижках.
SPF80 також мені чудово підійшов, проте в сильну спеку мені з ним не так комфортно, як з варіантом 50. Він дає більше липкості, тому я матую його пудрою поверх.
Саме через трохи щільнішу текстуру я його носитиму на більш прохолодну погоду - 15-25 градусів тепла, а от на 30-40 градусів обираю варіант саме SPF50👌🏻
Для сухої/нормальної шкіри навіть і в жарку погоду UV-Screen Cream SPF 80+ буде комфортним.
Мене також дуже порадувало те, що обидва санскріни підходять чутливій шкірі і не подразнюють її (тому що я на топічному ретиноїді і часто маю дерматити або подібні реакції) - ці спфки не дають додаткового подразнення і печіння, а також гарно зволожують.
І, звичайно, найголовніший плюс полягає у тому, що ні MyIDi UV-Screen Cream SPF 80+, ні MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+ не течуть з обличчя. Для такої шкіри, як моя, це один з головних критеріїв при виборі санскріну.
Можу сміливо рекомендувати, бо сама в захваті від того, наскільки якісні продукти робить наш український бренд 🤍
Лишайтесь зі мною, бо скоро розповім про інші засоби MyIDi, які я обрала для знайомства з брендом 🤍
А ще дуже зручно, що у MaIDi майже на всі креми можна знайти пробники і спробувати продукт, не витрачаючи багато коштів (а пробники ще й є в різних обʼємах - 3 та 5 мл).
Коментарі (0)