Anna_feerie

Олівець для губ Lamel 404

Олівець для губ Lamel 404

В цій серії олівців все добре, окрім назв та відображення відтінків на сайті)). Тисність "Дізнатись більше", щоб побачити реальні свотчі та макіяжі з відтінком 404 "Натуральний"🤗.

Тож, нещодавно дівчата подарувала мені олівчики Ламель у різних відтінках і сьогодні хочу оглянути презент від Alina_Demchenko - олівець у відтінку 404. Це стандартна версія в дерев'яному корпусі, стрижень в міру твердий, але не сухий. Легко та швидко наноситься, тримається дуже пристойно як для такого роду продуктів. Основний нюанс - підбір відтінків, адже часто відображення на сайті зовсім не співпадає з реальністю🙃.

Відтінок 404 позначений як "Натуральний", але на екрані ПК та телефона я бачу нейтрально бежевий, а в мене - теплий коричневий, навіть в бік цегляно-теракотового)).

Мені зазвичай більше подобаються холодні відтінки на губах, але я також дуже люблю золотисті, руді та помаранчеві тіні, оскільки вони найкраще підкреслюють зелені очі). Тому такі теплі відтіночки також знаходять місце в моїй косметичці і гарно доповнюють теплі макіяжі🥰.

В загальному образі олівець не виглядає занадто рудим, хоч, звісно, він точно теплий). Тому обирати вам - якщо подобається така кольорова гама, однозначно беріть, за таку ціну це чудовий вибір. Якщо ж ви в пошуку саме нейтрально-холодних варіантів, то краще обрати інший відтінок❤️.