saybeautyk

Бальзами для губ від MyIDi

Бальзами для губ від MyIDi
Бальзами для губ від MyIDi

Так як мої губи посушені буквально 24/7, я постійно знаходжусь в пошуках якісного зволоження на відновлення, бо іноді доходить до кірок та тріщин, а це дуже неприємно.

У приступі чергового пошуку хорошого засобу для губ я згадала, що якось вже давненько бачила у Myidi бальзами для губ у дуже гарному пакуванні мого улюбленого зеленого кольору, і вирішила, що це чудовий варіант для літнього періоду 💚

Так у мене опинились інтенсивний бальзам для губ із 7 маслами та конкуруючий флюїд філер з SPF захистом (чудовий варіант для літа).

Бальзами для губ від MyIDi

Обидва бальзами були запаковані у красивенні коробки темно-зеленого кольору, на яких зазначена вся потрібна інформація від складу до терміну придатності.

Додатково були наявні захисні мембрани, щоб ми точно були впевнені, що бальзамом ніхто не користувався.

Обʼєм обох продуктів - 15 мл. Обидва бальзами оснащені зручним металевим аплікатором золотого кольору, який приємно охолоджує шкіру під час нанесення.

Даний бальзам, за обіцянками виробника, дає такі ефекти:

-забезпечує підкреслення контурів губ;

- заповнює зморшки та зволожує;

- забезпечує інтенсивне та пролонговане зволоження;

- збільшує об’єм губ;

- захищає шкіру губ від руйнувань ультрафіолетом та фотостаріння.

Склад тут дуже насичений, натуральний, багато олій - мої губи люблять подібні засоби і гарно на них реагують.

Містить у складі унікальну запатентовану технологію Filling Spheres, яка отримана шляхом зшивання молекул гіалуронової кислоти та завдяки цьому дозволяє отримати миттєвий ефект збільшення.

Має густу текстуру, що при нанесенні на губи тане і стає більш рідкою.

Колір у нього насичено-персиковий, з рижинкою, але на губах він майже прозорий, лише трохи підсилює натуральний пігмент губ. Містить шимерні частинки, завдяки чому додатково відбиває світло і збільшує губи.

Аромат у нього надприємний - мені пахне солодкими, ніжними карамельками🤤

Ось так бальзам виглядає на губах - ніжний блиск і сяяння✨

В мене ніколи раніше не було спф-бальзаму для губ. Навіть враховуючи, що в цьому філері він натуральний - все одно це ніколи не буде зайвим і на літо такий засіб принесе тільки користь вашим губкам 🥰

Цей бальзам вже призначений для більш інтенсивного відновлення губ. Бренд стверджує, що склад збалансований і засіб допомагає вирішувати навіть такі проблеми, як заїди та хейліт (де ж він був, коли я лікувалась системними ретиноїдами😭).

Тут в складі присутній комплекс із 7 натуральних олій: коноплі, ши, мигдалю, троянди, оливи, грейпфруту, соняшника, а також стероли малини, вітамін Е та бджолиний віск.

В нього пакування ідентичне до філеру, але тут більше золотих відтінків.

Аромат у нього схожий - теж карамельковий, але не такий солодкий, трохи тихіший. На губах не відчувається.

За кольором він ніжно-персиковий з блискітками - вони трохи більші за розміром ніж ті, що у філері для губ.

На губах він прозорий, видно лише блискітки. На мою думку, цей бальзам так само добре візуально додає обʼєму губкам)

На губах виглядає космічно, особливо на сонечку ☀️

Хочу показати декілька фото для порівняння текстур і кольорів цих двох засобів.

Вони насправді доволі схожі між собою) відрізняються трохи складом, кольором і наявністю різних блискіток.

Текстура у них обох дуже схожа - тане при нанесенні і стає рідшою, але все таки філер більш густішим відчувається навіть на губах.

Вони гарно працюють на губках, зволожують їх і загоюють мілкі тріщинки, що не може не радувати.

Так як склад у обох переважно з натуральних олій, то ці бальзами швидко впитуються - губи жадно поглинають їх і оновлювати треба кожні 1-2 години. Але навіть після всмоктування зникає лише сам блиск, але сухість не проявляється (хоч я читала в коментарях багато скарг на те, що бальзами сушать губи - взагалі не помітила подібного ефекту, навпаки - лише насичення).

Тому якщо ви в пошуках гарного бальзаму і не знаєте, який взяти (або вагаєтесь, чи купувати Myidi) - беріть! Працюють обидва добре, немає такого, що якийсь краще, а якийсь гірше.

Тут питання лише у вигляді на губках і різниці складу - вони обидва насичені, але трохи різними олійками і компонентами. З радістю користуюсь цими бальзамами і знайомлюсь з іншими продуктами бренду 🤍