Darina🦉

Крем після засмаги для обличчя та тіла

Крем після засмаги для обличчя та тіла

Joko Blend не тільки випустив круті засоби з спф, ( можно почитати про них за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/42075/ , https://club.makeup.com.ua/post/39777/ ), а ще і створив - 💦Крем після засмаги для обличчя та тіла! Для мене ці кремчики, також актуальні, як і спф, бо ввечері дуже хочеться заспокоїти шкіру, особливо після тривалого знаходженні на сонці.

💦Переваги від виробника:

  • Легкий крем після засмаги сприяє миттєвому заспокоєнню шкіри та дарує відчуття комфорту.
  • Комплекс активних компонентів сприяє відновленню епідермісу після впливу сонця.
  • Гіалуронова кислота, пантенол та масло ши у поєднанні інтенсивно зволожують шкіру, прискорюють її регенерацію, зменшують почервоніння та подразнення, продовжують тривалість природної засмаги.
  • Після використання засобу шкіра залишається ніжною та еластичною. Засіб швидко поглинається, не залишаючи зайвої жирності та білих слідів.

💦Склад:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Trehalose, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleyl Erucate, Cyclopentasiloxane, Pentylene Glycol, Panthenol, Squalane, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Carbomer, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Parfum (Fragrance), BHT, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil / Citrus Aurantium Peel Oil.

💦 Лосьон представлен в дуже зручному пакуванні, який можно з легкістю брати з собою. Білий пластиковий флакон, з блакитною стрічкою. Дозатор помпа гарно працює з першого використання. Упакован в картонну коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 100 мл.

Крем після засмаги для обличчя та тіла
Крем після засмаги для обличчя та тіла
Крем після засмаги для обличчя та тіла

💦Текстура - доволі щільна, кремово-гелева, білого кольору (на шкірі стає прозорою). Дуже легко розподіляється, не залишає ніяків слідів. Крем дуже швидко вбирається (повністю), я одразу після нього одягаюсь. Перші хвилин 10, відчуваєшь охолодження, таке враження, що тобі відновлюють шкіру.

💦Аромат - ледь вловимий, зовсім трохи відчувається солодкість, на шкірі через хвилин 10, я зовсім нічого не відчуваю. Саме в літку, надаю перевагу саме засобам без насиченого аромату, тож це пляс для мне.

💦Це дуже комфортний крем саме на теплу пору року. Він миттєво охолоджує та заспокоює роздратовану шкіру. Я часто його використовую і після гоління, він миттєво позбавляє від почервонінь, заспокоює та гарно зволожує шкіру.

А після сонця, то взагалі спасіння (хоч я завжди з спф), це для мене набагато краще ніж класичний пантенол, бо дуже приємний по текстурі, та ліпше працює в цілому.

Для моєї чутливої шкіри, це приємна знахідка, якою буду користуватися, і не тільки влітку !🦉