Фісташка

Моя залежність від альгінатних масочок: огляд косметичного набору від Joko Blend

Моя залежність від альгінатних масочок: огляд косметичного набору від Joko Blend

Я люблю альгінатки. Дуже. Вважаю, що це маст-хев у косметичці. Ось тут можна подивитися короткі відгуки на 8 масочок та їхні відмінності:

https://club.makeup.com.ua/post/39794/

Але замішувала я їх у баночці з-під десерту і пластиковою пікніковою ложкою. Це не дуже зручно, але якось руки не доходили купити щось нормальне.

А тут набір з різними масочками та ще й шпатель з мисочкою. Ідеально!

На деякі маски з набору у мене є більш розгорнуті відгуки, а тут я напишу кілька своїх вражень.

Ось тут можна почитати більш розгорнутий відгук:

https://club.makeup.com.ua/post/39878/

Якщо коротко, то маска легка у використанні, легко замішується і приємно відчувається на обличчі. Після використання шкіра м'яка, зволожена та пружна. Маска вирівняла тон шкіри. Мені особисто дуже сподобалася.

Я не писала окремий відгук на неї, бо їх на сторінці вже мільйон і нічого нового я не дам. Маска мені дуже сподобалася. Вона теж гарно зволожує шкіру. Шкіра після неї мяка і приємна. Навіть не хочеться користуватись кремом. Я обов'язково повторю.

Переходимо до моїх улюблених альгінатних масок

Маска відмінно впоралася із запаленнями. У мене було кілька маленьких червоних прищиків, і після використання маски почервоніння стало значно менше. Мабуть, одна з небагатьох масок, що я пробувала, яка працює на червоних висипах.

Ця маска дуже добре замішалася, мала гарну консистенцію без грудочок. Як завжди, висиділа з нею 20 хвилин, і вуаля: обличчя наживлене, зволожене і м'якеньке. Просто дуже приємне на дотик. Працює відмінно.

Ось тут детальний відгук:

https://club.makeup.com.ua/post/41691/

Маска дуже добре очищує шкіру. Шкіра після неї потребує зволоження, але такого очищення мені не дала жодна інша маска. Єдине, що сашетка розрахована на 2 рази і не дуже зручно зберігати залишки в пакеті.

Також у набір входить мисочка і шпатель для замішування маски. Обидва елементи пластикові. Мені було дуже зручно користуватися цим приладдям. Мисочка маленька і займає не багато місця. Вона, до речі, напівкруглої форми, і за рахунок цього легко дістати всю маску з ємності. Вона не забивається в куточки, як було у мене з попередньою. Так як я кожного тижня роблю якісь маски, типу альгінатних або гідрогелевих, це маст-хев.

Як на мене, набір дуже гарний. В основному маски базові, які підійдуть будь-кому. Такий собі безпрограшний варіант. Я б навіть на подарунок комусь купила, бо упаковка презентабельна, універсальний набір засобів.

Однозначно рекомендую!