saybeautyk

Skin Riches | Burkun Serum

Skin Riches | Burkun Serum
Skin Riches | Burkun Serum

Мабуть ви вже бачили на просторах інтернету ці прекрасні баночки з милими дівчатками на природі - це все новий цікавий український бренд Skin Riches, філософія якого мені дуже імпонує.

Бренд зосереджує свої лінійки на унікальних рослинних компонентах з наших рідних, українських земель 🇺🇦

Я для себе обрала сироватку з буркуном, тому що раніше дуже мало чула про таку рослину і не знайома була з її цілющими властивостями.

Але тепер я детально вивчила та познайомилась, тож ділюсь і з вами ⬇️

Skin Riches | Burkun Serum

Сироватка представлена в зручній баночці обʼємом 30 мл, з піпеткою.

Дизайн можете розглянути самі, ця дівчинка така чиста та беззахисна, мила - ну просто 🥹

Суцільна насолода користуватись засобами в таких баночках.

Буркун лікарський (Melilotus officinalis), відомий також як жовтий буркун, є лікарською рослиною з родини бобових.

В традиційній медицині використовуються його надземні частини, багаті на такі корисні речовини, як кумарини, флавоноїди та сапоніни, які і зумовлюють цінні властивості цієї рослини:

🌼 Протизапальна дія - кумарини та флавоноїди в складі буркуну зменшують запалення, що допомагає заспокоїти роздратовану та запалену шкіру, знижуючи почервоніння і набряклість.

🌼Антиоксидантний захист - флавоноїди захищають шкіру від пошкоджень, спричинених вільними радикалами, що є важливим для попередження передчасного старіння та загоєння пошкоджень.

🌼Поліпшення мікроциркуляції - активні речовини буркуну покращують кровообіг, що сприяє кращому живленню шкіри та швидшому загоєнню ран і запалень.

🌼Заспокійлива дія - буркун допомагає зменшити відчуття свербежу та дискомфорту, що часто супроводжують проблемну, суху та зневоднену шкіру.

🌼В’яжуча дія - таніни допомагають звужувати пори і зменшувати надмірне виділення шкірного сала, що важливо для жирної та комбінованої шкіри.

🌼 Відновлення бар’єрної функції - завдяки своїм заспокійливим та протизапальним властивостям, буркун може допомогти відновити природний бар’єр шкіри, а також зволожити шкіру до нормального рівня.

Сироватка насичена різними зволожувачами (гліцерин, сечовина, сорбітол, глюкоза, фруктоза), натуральними оліями (макадамії та виноградних кісточок, що мають ще й антиоксидантні властивості), комбінацією кислот (винна, яблучна, молочна та гліколева).

Також тут наявний екстракт обліпихи та ферментованого гарбуза, що позитивно впливають на мікробіом шкіри ну і головний герой - буркун лікарський 🌼

Не дивлячись на те, що сама сироватка спрямована на відновлення та зволоження, текстура у неї дуже легка і водяниста.

Я переживала, що вона буде важкою і некомфортною на літо, але все виявилось навпаки - якраз на спеку з нею дуже приємно шкірі, неначе ковток води. Жодної жирності чи липкості сироватка не залишає, іноді навіть мені достатньо її в соло, без подальшого перекриття кремом (хоча я би хотіла спробувати комбінацію сироватки і крему з цієї лінійки, думаю, вони гарно доповнюють один одного).

Також вона має легкий природний аромат і, думаю, гарно підійде для чутливої шкіри.

Щодо ефекту від використання - він є і доволі гарний. Це чудова база для будь-якого типу шкіру, але особливо для сухої, зневодненої та проблемної.

Вона гарно зволожує шкіру, не обтяжуючи її, не закупорює пори і заспокоює наявні подразнення (які у мене часті гості через застосування топічного ретиноїду).

Впевнена, що цей засіб може бути універсальним і сподобається усім 🌼

Також у бренду є лінійки з мінералами озера Сиваш 🌊 і готується до виходу нова серія з бакучіолом. Чекаємо на новинки 🧡