Mandarinka

"Маракуя" від Mayur на справді жирному волоссі. Чому “Гуава” краще?

"Маракуя" від Mayur на справді жирному волоссі. Чому “Гуава” краще?

Вітаю! У мене жирний тип шкіри голови, тому: я мию голову щодня зранку, ретельно обираю шампунь, щоб не пересушував і не жирнив, не викликав лупу. Mayur спробувала в маленькому об’ємі і почала з Гуави, вона мені сподобалась, і я вже замовила шампунь “Маракуя”, який більше підходив до мого типу волосся, але щось пішло не по плану.

Замовила “Гуаву”, бо мій улюблений шампунь змінив склад, про те як читати склад і як обрати шампунь для жирного волосся я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/29192/. Гуава мені підійшла, я з радістю використала повністю весь флакон, хоч він був і невеличкий. А тому в наступних закупах придбала вже більший об’єм, але Маракуї.

"Маракуя" від Mayur на справді жирному волоссі. Чому “Гуава” краще?
"Маракуя" від Mayur на справді жирному волоссі. Чому “Гуава” краще?
"Маракуя" від Mayur на справді жирному волоссі. Чому “Гуава” краще?
  • В більшому об’ємі більш зручний дозатор.
  • Колір - прозоро-фіолетовий, дуже гарний у флаконі, в маленьких кількостях майже непомітний. Аромат солодкувато-фруктовий (можливо так дійсно пахне маракуя, ніколи не куштувала і не нюхала), але аромат приємний.
  • Шампунь дуже гарно піниться, 2 натисків достатньо на 1 нанесення (я наношу будь-який шампунь двічі).

Перші дні все проходило непогано: шампунь гарно піниться, промиває до скрипу. Але за пару днів я зрозуміла, що любові не трапиться. Навіть коли гарно промивала волосся, двічі наносила шампунь - у коренів зникав об’єм, і волосся було важке, як вже брудне.

Пробувала ще краще вимивати водою, більше додавати шампуню, але об’єму не додавало. А за пару тижнів ситуація ставала тільки гірше: я помітила що з’являється лупа, а під вечір волосся геть брудне.

Загалом на фото ви бачите волосся станом на сьогодні: зранку помила голову, пройшло 8 годин: і це без шапки, походів по жарі чи чогось такого. Жирне волосся і лупа.

Добре, що як тільки закінчився попередній флакон шампуню від Joko Blend, я одразу придбала новий - повний відгук на нього тут https://club.makeup.com.ua/post/37717/ - його я точно можу рекомендувати вибагливому жирному типу шкіри голови.

Не розумію чому такі різні враження від двух шампунів, бо у них ідентичні склади (і дивно що вони пропонують різний ефект):

  • Зміцнюючий натуральний шампунь проти випадіння волосся (Гуава) - має в складі екстракт гуави та рослинний колаген.
  • Шампунь натуральний для жирного волосся "Маракуя" - має екстракт маракуї.

Я спеціально написала тільки різні компоненти - у всьому іншому - склад ідентичний. При цьому якщо вже хочете спробувати, то для жирної шкіри я б радила спробувати невеличкий об’єм саме “Гуави”. Для себе ж я залишаюсь з Joko Blend - рада, що знайшла свій шампунь і не потрібно знову експериментувати.

Шампунь викидати не буду - прочитала рецепт, що можна робити засіб проти комах, який рекомендований військовими, будемо перевіряти. А вам вдалих покупок!