"Маракуя" від Mayur на справді жирному волоссі. Чому “Гуава” краще?
2 тижні експерименту і невтішний результат.
Вітаю! У мене жирний тип шкіри голови, тому: я мию голову щодня зранку, ретельно обираю шампунь, щоб не пересушував і не жирнив, не викликав лупу. Mayur спробувала в маленькому об’ємі і почала з Гуави, вона мені сподобалась, і я вже замовила шампунь “Маракуя”, який більше підходив до мого типу волосся, але щось пішло не по плану.
Замовила “Гуаву”, бо мій улюблений шампунь змінив склад, про те як читати склад і як обрати шампунь для жирного волосся я писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/29192/. Гуава мені підійшла, я з радістю використала повністю весь флакон, хоч він був і невеличкий. А тому в наступних закупах придбала вже більший об’єм, але Маракуї.
- В більшому об’ємі більш зручний дозатор.
- Колір - прозоро-фіолетовий, дуже гарний у флаконі, в маленьких кількостях майже непомітний. Аромат солодкувато-фруктовий (можливо так дійсно пахне маракуя, ніколи не куштувала і не нюхала), але аромат приємний.
- Шампунь дуже гарно піниться, 2 натисків достатньо на 1 нанесення (я наношу будь-який шампунь двічі).
Результати використання шампуню "Маракуя"
Перші дні все проходило непогано: шампунь гарно піниться, промиває до скрипу. Але за пару днів я зрозуміла, що любові не трапиться. Навіть коли гарно промивала волосся, двічі наносила шампунь - у коренів зникав об’єм, і волосся було важке, як вже брудне.
Пробувала ще краще вимивати водою, більше додавати шампуню, але об’єму не додавало. А за пару тижнів ситуація ставала тільки гірше: я помітила що з’являється лупа, а під вечір волосся геть брудне.
Загалом на фото ви бачите волосся станом на сьогодні: зранку помила голову, пройшло 8 годин: і це без шапки, походів по жарі чи чогось такого. Жирне волосся і лупа.
Добре, що як тільки закінчився попередній флакон шампуню від Joko Blend, я одразу придбала новий - повний відгук на нього тут https://club.makeup.com.ua/post/37717/ - його я точно можу рекомендувати вибагливому жирному типу шкіри голови.
Гуава чи Маракуя?
Не розумію чому такі різні враження від двух шампунів, бо у них ідентичні склади (і дивно що вони пропонують різний ефект):
- Зміцнюючий натуральний шампунь проти випадіння волосся (Гуава) - має в складі екстракт гуави та рослинний колаген.
- Шампунь натуральний для жирного волосся "Маракуя" - має екстракт маракуї.
Я спеціально написала тільки різні компоненти - у всьому іншому - склад ідентичний. При цьому якщо вже хочете спробувати, то для жирної шкіри я б радила спробувати невеличкий об’єм саме “Гуави”. Для себе ж я залишаюсь з Joko Blend - рада, що знайшла свій шампунь і не потрібно знову експериментувати.
Шампунь викидати не буду - прочитала рецепт, що можна робити засіб проти комах, який рекомендований військовими, будемо перевіряти. А вам вдалих покупок!
Коментарі (0)