khoroshaeva

Легкий як пір'їнка)

Легкий як пір'їнка)
Легкий як пір'їнка)
Легкий як пір'їнка)
Легкий як пір'їнка)

Всім привіт✌️

Впевнена, що власниці жирного/комбінованого типу шкіри, постійно знаходяться у пошуку комфортного, легкого та ефективного крему для обличчя, щоб без липкості та жирності, в мене це болюча тема, особливо влітку. Проте, пошуки можна завершувати, бо Natureal створили справжню невагому пір'їнку, а саме - зволожувальний крем-флюїд з ніацинамідом та бакучіолом. Розповідаю більш детально👇

Легкий як пір'їнка)

Крем представлений в мініатюрній тубі з м'якого пластику, дуже приємного на дотик. Флакончик матовий, але на ньому не залишаються відбитки пальців. Дизайн - неймовірно естетичний, тут навіть слова зайві).

Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується. Навіть у мініатюрці була передбачена захисна мембрана).

Дозатор у вигляді класичного "носика", економічно виділяє крем, не "плюється" і не забивається.

Об'єм: у мене мініатюрка – 10 мл, витрата середня. Також бренд пропонує крем у повнорозмірному флаконі – 40 мл.

Склад крему багатий на зволожуючі, поживні, заспокійливі, зміцнювальні та антиоксидантні компоненти. Як завжди, виділяю найцікавіше:

• Сквалан (Squalane) - рослинна олія, що легко поглинається шкірою, зволожує та заспокоює її. Крім цього, створює бар'єр проти шкідливих факторів навколишнього середовища.
  • Ніацинамід (Niacinamide)- вітамін B3, зменшує пори, покращує бар'єрну функцію шкіри, освітлює.
  • Фісташка - багата на вітаміни A, E та K, а також на антиоксиданти. Олія фісташки зволожує шкіру, зменшує запалення та захищає її від пошкоджень.
  • Бакучіол (Hydrolyzed Psoralea Corylifolia Extract - джерело бакучіолу) - має антиоксидантну дію, позитивно впливає на зменшення зморшок та пігментації.
  • Консистенція кремово-гелева, неймовірно легка. На дотик м'яка, рухлива, без липкості, жирності та олійності.
  • Аромат не яскраво-виражений, приємний. Мені пахне міцним, свіжозавареним чаєм. Запах взагалі не відчувається на шкірі, тому не викликає жодного дискомфорту.

Мені подобається використовувати цей крем у ранковій рутині, особливо перед нанесенням макіяжу).

Для нанесення крему на обличчя та шию достатньо 3-4 крапель. Текстура м'яко та приємно ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється та миттєво вбирається.

Крем абсолютно невагомо лежить на шкірі, без відчуття плівки, липкості та жирності.

Флюїд не конфліктує з іншою доглядовою косметикою, а також не спровокував жодних алергічних реакцій.

Моя шкіра: комбінована, є висипи та почервоніння.

• Крем добре зволожує та живить шкіру, при цьому лежить абсолютно невагомо протягом усього дня.
  • Регулює роботу сальних залоз, гарно матує шкіру. За день з цим кремом я жодного разу не скористалася матуючою серветкою, а це для моєї шкіри велике досягнення, бо зазвичай - це 4-5 серветок.
  • Заспокоює почервоніння та висипання, ефект не миттєвий, а скоріше накопичувальний.
  • Звужує пори + освітлює їх, за рахунок чого вони стають практично непомітними. Сюди ж можна віднести і сліди постакне.
  • Робить шкіру м'якою та шовковистою.
  • Можна використовувати в якості бази під макіяж, відмінно готує шкіру до нанесення декоративної косметики.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій та не забив пори.

Крем-флюїд від Natureal мені дійсно сподобався. Можу сказати, що - це справжня знахідка для жирної та комбінованої шкіри, бо з ним ви забудете що таке "жирний блиск" та липкість. Однозначно раджу спробувати, тим паче, що бренд пропонує такі чудові мініатюрки для знайомства з продуктом).

Дякую за увагу🩵