І чому я не спробувала тебе раніше?
Пінний скраб для тіла з авокадо та мигдалевою олією від TINK 🥑
Кілька місяців тому я вперше спробувала новинку від бренду, а сама скраб для тіла
https://club.makeup.com.ua/post/36158/
За ефектом мені він дуже сподобався і я навіть вже його закінчую, тож роблячи замовляння цього разу я вирішила взяти ще один скраб бренду, тільки вже з іншим ароматом.
В минулому році я брала гель для душу від бренду з цим же ароматом і він запав мені у самісіньке серце 💘 тож при виборі скрабу я не сумніваючись взяла саме з авокадо.
Оформлення та пакування ⬇️
Прозора баночка об'ємом 330 г, виконана з пластику. Оформлення соковите в зелених кольорах з зображенням плодів авокадо 🥑
На баночці зі зворотнього боку є наліпка з детальною інформацією про засіб: опис, склад, спосіб застосування та інша інформація про виробника.
Напочатку баночка мала збоку захисну пластикову мембрану, яку перед початком використання засобу, треба відірвати.
СКЛАД:
Віділю найактивніші компоненти:
Цукроза - кристалічна речовина (цукрові часточки), м'який абразив, який делікатно відлущує шкіру від ороговілих клітин.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Кокоїл ізетіонат - піноутворювач на основі кокосової олії.
Мигдалева олія - живить, пом'якшує, заспокоює шкіру та знімає подразнення.
Олія авокадо - живить, зволожує, попереджає втрату вологи, заспокоює та відновлює шкіру.
Аромат, колір та текстура ⬇️
Аромат дуже свіжих, трохи солодкуватих плодів (чомусь мені нагадує зелену грушу, яка тільки визріла) з міксом різної зелені. Аромат чистоти, такий свіжий і неймовірно приємний. На літо я би не відмовилася від парфумів з таким ароматом 💘
Колір соковито зелений, наче мохіто 🍸
Текстура цукрово-кристаличних часточок в поєднанні з оліями авокадо та мигдалю (при цьому скраб не жирнить та не лишає відчуття жирної плівки після використання).
У використанні та ефект після ⬇️
Скраб використовую до чи після душу на вологу шкіру тіла. Мені подобається, що скраби бренду (а я вже пробую другий від бренду) я спокійно можу використовувати і після душу, адже вони не лишають відчуття жирної плівки на поверхні шкірі після використання.
При контакті з водою скраб перетворюється у пінний скраб (не дарма виробник так назвав засіб, бо на діє він такий і є), завдяки цьому надає додаткове очищення шкіри тіла.
Що по ефекту?
🥑 якісно очищує шкіру та пори від забруднень і зайвого себуму
🥑 видаляє омертвілі клітини, тим самим оновлює верхній шар шкіри
🥑 покращує кровообіг і вирівнює тон шкіри
🥑 завдяки олійкам у складі, надає пружностіі робить шкіру більш гладкою на дотик
Підсумок ⬇️
Скраб чудовий, як за ароматом, так і за дією, тож однозначно можу його рекомендувати 💚
У мене з авокадо та мигдалевою олією був і гель для душу і скраб від бренду і аромат у них повністю ідентичний. І ось тепер я думаю, чи крем-суфле має такий же аромат? Я вже хочу його спробувати, але, спочатку мені потрібно закінчити мої вже відкриті 100500 інших кремів для тіла 🤭
Коментарі (0)