Mila__Mi

І чому я не спробувала тебе раніше?

Кілька місяців тому я вперше спробувала новинку від бренду, а сама скраб для тіла
https://club.makeup.com.ua/post/36158/
За ефектом мені він дуже сподобався і я навіть вже його закінчую, тож роблячи замовляння цього разу я вирішила взяти ще один скраб бренду, тільки вже з іншим ароматом.

В минулому році я брала гель для душу від бренду з цим же ароматом і він запав мені у самісіньке серце 💘 тож при виборі скрабу я не сумніваючись взяла саме з авокадо.

Прозора баночка об'ємом 330 г, виконана з пластику. Оформлення соковите в зелених кольорах з зображенням плодів авокадо 🥑

На баночці зі зворотнього боку є наліпка з детальною інформацією про засіб: опис, склад, спосіб застосування та інша інформація про виробника.

Напочатку баночка мала збоку захисну пластикову мембрану, яку перед початком використання засобу, треба відірвати.

СКЛАД:
Віділю найактивніші компоненти:
Цукроза - кристалічна речовина (цукрові часточки), м'який абразив, який делікатно відлущує шкіру від ороговілих клітин.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Кокоїл ізетіонат - піноутворювач на основі кокосової олії.
Мигдалева олія - живить, пом'якшує, заспокоює шкіру та знімає подразнення.
Олія авокадо - живить, зволожує, попереджає втрату вологи, заспокоює та відновлює шкіру.

Аромат дуже свіжих, трохи солодкуватих плодів (чомусь мені нагадує зелену грушу, яка тільки визріла) з міксом різної зелені. Аромат чистоти, такий свіжий і неймовірно приємний. На літо я би не відмовилася від парфумів з таким ароматом 💘

Колір соковито зелений, наче мохіто 🍸

Текстура цукрово-кристаличних часточок в поєднанні з оліями авокадо та мигдалю (при цьому скраб не жирнить та не лишає відчуття жирної плівки після використання).

Скраб використовую до чи після душу на вологу шкіру тіла. Мені подобається, що скраби бренду (а я вже пробую другий від бренду) я спокійно можу використовувати і після душу, адже вони не лишають відчуття жирної плівки на поверхні шкірі після використання.

При контакті з водою скраб перетворюється у пінний скраб (не дарма виробник так назвав засіб, бо на діє він такий і є), завдяки цьому надає додаткове очищення шкіри тіла.

Що по ефекту?
🥑 якісно очищує шкіру та пори від забруднень і зайвого себуму
🥑 видаляє омертвілі клітини, тим самим оновлює верхній шар шкіри
🥑 покращує кровообіг і вирівнює тон шкіри
🥑 завдяки олійкам у складі, надає пружностіі робить шкіру більш гладкою на дотик

Підсумок ⬇️
Скраб чудовий, як за ароматом, так і за дією, тож однозначно можу його рекомендувати 💚

У мене з авокадо та мигдалевою олією був і гель для душу і скраб від бренду і аромат у них повністю ідентичний. І ось тепер я думаю, чи крем-суфле має такий же аромат? Я вже хочу його спробувати, але, спочатку мені потрібно закінчити мої вже відкриті 100500 інших кремів для тіла 🤭