saybeautyk

Under twenty Anti Acne

Under twenty Anti Acne
Under twenty Anti Acne

Привіт! Сьогодні хочу нарешті розповісти про той засіб, який постійно на повторі (а у мене таке буває рідко).

Закінчується пляшка - я обовʼязково купую нову🤭 тому що не можу без нього.

Це така собі палочка-виручалочка для моєї шкіри, коли треба привести її до ладу. Його формула містить в собі комбінацію малесенького відсотку гліколевої та мигдалеві кислот (моя шкіра їх обожнює) та фруктових екстрактів.

До речі, бренд Under Twenty відноситься до лабораторії Dr. Irena Eris, як і Lirene.

Тонік представлений в пластиковій пляшці обʼємом 200 мл, кришка фліп-топ, відкривається зручно, але в поїздках може потекти, тож треба або ретельно пакувати пляшечку у скотч, або переливати засіб в інші тару у дорогу.

Цей тонік рідкої консистенції, як водичка, прозорий. Також він має вкрай приємний солодкуватий аромат😌але доволі інтенсивний, що іноді може дратувати (коли болить голова, наприклад.)

🍓Glycolic Acid - АНА-кислота з маленькою молекулою, глибоко проникає в шкіру і відлущує її

🍓Mandelic Acid - АНА-кислота з набагато більшою молекулою, забезпечує м’яке відлущування.

🍓3-O-Ethyl Ascorbic Acid - стабілізована форма вітаміну C, антиоксидант, що освітлює шкіру.

🍓Aloe Barbadensis Leaf Juice - сік алое - заспокоєння та зволоження шкіри.

🍓Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract - екстракти полуниці, ожини, малини - антиоксиданти.

🍓 Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract - екстракти квітів жимолості та японської жимолості, заспокоюють шкіру.

Одразу зазначу, що я маю проблемну, комбіновану шкіру (ближче до жирної, майже постійно зневоднена). Вона у мене вкрай загартована за роки боротьби з акне, тому конкретно цей тонік для мене - дуже лайт варіант кислот.

Читала відгуки, що багатьом він занадто агресивний, викликає печіння і тд - це можлива історія на чутливій шкірі, яка тільки починає знайомство з кислотами.

Я ж можу використовувати засіб на постійній основі 2 рази на день і шкіра буде прекрасно себе почувати.

Він не діє миттєво і не дає ефект «вау», проте при систематичному користуванні я для себе виділяю ряд переваг:

🍓Легка себорегуляція - в першу чергу

🍓Діє на мою шкіру лагідно, поступово відлущуючи відмерлі клітини епідермісу

🍓Круто вирівнює колір обличчя і освіжає

🍓Допомагає підтримувати стан шкіри в ремісії. Як би це не звучало, але з ним завжди краще, ніж без нього) висипань менше і вони трохи швидше проходять.

Головна перевага:

🍓Поступово, дуже повільно, але він все ж таки бореться з комедонами. І за цей ефект я його якраз і люблю.

Якщо бачу, що в якійсь області мене починає підсипати саме комедонами, то я швиденько вводжу цей тонік на постійну основу і він мене ще ніколи не підводив.

Саме цей його ефект є вирішальною перевагою, чому я протягом декількох років обираю тонік Under Twenty.

Мʼякий, ефективний і бюджетний - чудове комбо 🫶

Не можу не прописати цей момент.

Конкретно я зі свою шкірою можу його використовувати постійно я пишу «мʼякий», маючи на увазі свої відчуття. Він мені не пече навіть в періоди «засухи».

Але все ж треба розуміти, що продукт з кислотами і віддушкою - тому може стати тригером для сухої/чутливої шкіри. Треба якісно відновлювати мікробіом після його застосування, але в цілому штука кайфова (ну за 3 роки-то я точно зрозуміла).

До речі, зараз на ринку представлено дві версії цього продукту: у червоній напівпрозорій пляшці, як у мене, та у біло-зеленій непрозорій пляшці.

Формула у них в цілому ідентична, є лише мінімальні відмінності по складу. Оновлений я ще не пробувала, тож не можу нічого сказати з цього приводу 🤷‍♀️цікаво, чи зникне з полиць версія в червоній пляшці.