Mandarinka

Такі суперфуди не могли не подружитись зі шкірою!

Такі суперфуди не могли не подружитись зі шкірою!

Вітаю! Якщо ви шукали легкий, але водночас дієвий засіб для зволоження шкіри, то ці суперфуди точно прийдуться вам до смаку. Це саме той догляд для тіла, який хочеться наносити влітку, коли не хочеш обтяжувати шкіру занадто масткими і важкими засобами.

Я замовляла 2 засоби, цей, і також "Кокос + ваніль" - відгук на нього по посиланню https://club.makeup.com.ua/post/41671/. Обидва засоби в баночках 250 мл, є спеціальна "пломба" що захищає товар в цілісності.

Такі суперфуди не могли не подружитись �зі шкірою!
Такі суперфуди не могли не подружитись зі шкірою!
  • Загалом кришечка дуже соковита, яскрава. Люблю коли бренди "граються" основними інгредієнтами, в даному випадку авокадо. Він як в дизайні, так і в кольорі самого крему-суфле: світлий, з нотками зеленого.
  • Аромат дуже легкий, ненав'язливий. Якщо любите більш насичені - то вам "Кокос", а цей навпаки, його скоріше немає ніж є.
  • Консистенція дуже ніжна - його навіть складно вхопити, миттєво тане. Мені нагадує розм'якле масло, яке виймають з холодильника за годину до приготування випічки: воно зберігає форму, але при дотику ледь тане у руці.

Не зважаючи на легку консистенцію, не думайте що його потрібно багато. Я спочатку також брала багато, але потім зрозуміла, що в легкості фішка крему - його легко розподілити не натискаючи на шкіру, плавними рухами. При цьому засіб створює захисну плівочку.

🥑 Крем-суфле забезпечує надзвичайно ніжний догляд за шкірою. Його легка консистенція дозволяє шкірі "дихати", що дуже важливо особливо в літній період, коли не хочеш обтяжувати шкіру доглядом.

🥑 Цей крем чудово зволожує шкіру і напитує її вологою.

🥑 Дуже багатий склад засобу, окрім заявлених в назві авокадо, та олії мигдальної кісточки, ще є масло Ши.

З серії кремів-суфле від Tink, я рекомендую вибирати за ароматом, оскільки склад і якісні характеристики кожного з них на високому рівні.