saybeautyk

Barbers | London Aftershave Lotion

Barbers | London Aftershave Lotion

Сьогодні розповім про чоловічий догляд, а саме - лосьйон після гоління від всім улюбленого бренду Barbers.

Мій тато, скільки я себе памʼятаю, завжди після гоління використовує лосьйони. Вони в нього є в арсеналі постійно, тому цього малюка я брала саме для тата (але він любʼязно дозволив і мені ним скористатися😃).

Чи дієвий? Читай нижче↘️

Лосьйон представлений в обʼємі 100 мл, у зручній пластиковій пляшці з невеликим обмежувачем, за допомогою якого легко дозувати продукт.

Засіб рідкий, як водичка, має характерний аромат спирту (що логічно) при відкритті, але при нанесенні на шкіру він розкривається дуже смачним чоловічим ароматом - лагідним, не надто гучним, в міру свіжим і солодким. Пахне прям дуже приємно - імбиром і кардамоном, таке поєднання дає цікаве звучання, не схоже на класичні аромати лосьйонів після гоління з мас-маркету.

Виділяю основне:

🧼Alcohol Denat. - антисептик

🧼Glycerin - гліцерин, компонент НЗФ.

🧼Aloe Barbadensis Leaf Juice - сік алое вера, який має заспокійливі та зволожуючі властивості.

🧼Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Almond Oil Glycereth-8 Esters - естери олії коноплі та могдалю, що забезпечують зволоження і живлення шкіри.

🧼Panthenol, Allantoin - відомі своїми загоюючими і зволожуючими властивостями.

Звісно ж, що даний лосьйон на основі спирту, як і всі подібні продукти.

Лосьйон легко розноситься по шкірі і швидко вбирається, не залишаючи плівки та жодних слідів. Аромат тримається на шкірі декілька годин так точно, потім поступово затихає, але не пропадає в нуль.

Лосьйон гарно знезаражує шкіру після використання леза.

Я пробувала наносити його на свої ноги після гоління, і на диво печіння не відчула. На обличчі після гоління зі слів тата печіння теж відсутнє, що є суттєвим плюсом для подібного засобу.

Завдяки збалансованій формулі лосьйон не надто сушить шкіру, навіть не дивлячись на присутність спирту у складі. Вважаю, що це дуже крута дія: знезараження, приємний аромат, відсутність сухості та ефект підтягнутої і свіжої шкіри.

Тож якщо ваші чоловіки - коханий, тато, брат, син, дідусь - люблять лосьйони після гоління, сміливо можу рекомендувати спробувати цей варіант від Barbers (хоча б через приємний аромат, що так і манить постійно його послухати). В лінійці представлено ще два варіанти - зволожувальний і тонізувальний, тож обирати явно є з чого 😉