Alyona Fedyk

Патчі під очі: як правильно користуватись

Патчі під очі: як правильно користуватись

Одразу скажу, що на єдину правильну думку не претендую, тому з радістю почитаю ваші коментарі з цього приводу. Але все ж маю що сказати про патчі під очі. Як користуватись цими красивими штуками, напевно, знають всі, але чи дійсно вони дають результат?

Декілька разів я намагалась полюбити та регулярно використовувати пачті під очі, але лише зараз я дійсно із задоволенням їх наношу. Чи справа у вікових змінах? Ні. Чи є потреба знімати набряки після недоспаних ночей? Ні. Для мене це більше додатковий прояв любові до себе та своєї шкіри, можливість виділити трішки ранкового часу на себе, бо психологічно це важко зробити, коли ти постійно поспішаєш. Але й дія від патчів, які я обрала, все ж таки є.

Кому потрібні патчі під очі? Як користуватись ними та наскільки часто?

Відповідь на перше питання – тобі:) Так, тобі потрібні пачті, якщо ти, як і я, мало приділяєш уваги собі у ранковій рутині. А ще, якщо ти хочеш бачити у дзеркалі не втомлену дівчину, а свіжу красу:)

Патчі під очі – це експрес-боротьба з набряками та втомленим виглядом.

Коли краще використовувати патчі під очі? Їх варто наносити щоранку. Основна задача гідрогелевих подушечок – у знятті набряків. Так, звісно, є засоби з антивіковим ефектом, але особисто я вірю більше у дію крему, а не мікромасочків під очі. Патчі наносяться на 15-20 хв, а сама есенція доволі легка, аби максимально проникнути у епідерміс та надати потрібного живлення. Тому підсумую: пачті потрібні…

  • для зняття набряків (містять кофеїн, екстракт арніки, зелений чай);
  • для усунення сухості шкіри під очима, тобто – миттєвого зволоження (містять гіалуронову кислоту, алое вера, муцин, колаген);
  • для освітлення шкіри (містять вітамін С, перлинну пудру).

Як правильно накладати патчі?

Насправді немає єдиної правильної схеми нанесення. Наносити патчі можна і округлою стороною, і гострим кінчиком ближче до перенісся. Крім того, їх можна використовувати і для інших зон обличчя – носогубка, над бровами тощо. Як накладати патчі – вже суто ваше бачення, але особисто я надаю перевагу класиці – округла сторона на внутрішній куточок ока, гостра – на зовнішній.

Як часто використовувати патчі під очі? Випадків передозування, звісно, не було, але навіщо переводити продукт для експрес-догляду? Наносьте їх вранці, після вмивання та перед основним доглядом. Витримувати патчі потрібно стільки, скільки вказав виробник, зазвичай це 15-20 хв. Після зняття патчів есенцію, що залишилась на шкірі, потрібно аккуратно вмасажувати або вбити пальчиками. Ну а потім закрити все це кремом під очі. І ще: спати з гідрогелевими подушечками не варто!

Розібрались, як накладати патчі та скільки часу їх тримати, а от до головного ще не дійшла:) Які патчі під очі найкращі особисто для мене?

Я рекомендую патчі Medi Peel з пептидами та гіалуроновою кислотою. Вони мають красивий волошковий колір, дуже гарно просочені есенцією, не спадають, не сповзають та доволі довго залишаються зволоженими. У баночці 60 патчів на місяць, також є спеціальна лопатка для гігієнічного та зручного використання.

Після використання завершую догляд кремом під очі з тієї ж серії Peptide 9 від Medi Peel. Я дуже задоволена цим засобом! Вже писала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/27790/

Результат після використання Medi Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch: набряки прибирає швидко, гарно зволожує, позбавляє втомленого вигляду, а ще освіжає, якщо напереродні ввечері ви плакали (сподіваюсь, від щастя). Дійсно прибирає ознаки втоми.

Тепер я у компанії тих, хто все ж використовує пачті у щоденному догляді, і поки що не збираюсь повертатись до б’юті-життя без них. Можу сказати, що виглядати гарно і свіжо вранці – це так само легко, як користуватись патчами:) До того ж, і вигляд це має доволі милий, адже багато дівчат накладають їх перед поїздкою в автівці, у літаку чи навіть після тренування в залі. Тому будьте певні, патчі – це дійсно гарний аксесуар в догляді та ефективний засіб для свіжого вигляду.

Поділіться своїми фаворитами, бо хочеться спробувати щось нове. До речі, чула про тканинні патчі, але не пробувала. Чи варто? Розкажіть, якщо тестували. Всім обійми:)