Швака

Добила лінійку для волосся від Hollyskin і маю, що сказати

Добила лінійку для волосся від Hollyskin і маю, що сказати

Я маю сухе волосся, яке швидко жирніє. Як і в багатьох, засоби для жирного волосся призводять до лупи. Тож за порадою знайомої я вирішила перейти на зволожувальні штуки. Основна рекомендація була щодо спрею 17 в 1, який мав би спростити розчісування, захищати від впливу температур і всяке таке. Я людина проста: бачу на мейкапі всю лінійку — купую всю лінійку. Тим паче, це український продукт, який слід підтримувати.

Тож, ось мій відгук на Hollyskin Acid Solution. Я не тямлю в косметиці, хімії чи трихології, тож тут не буде експертності — лише мої враження.

Відверто не найкращий скраб для шкіри голови. Загустий, часточки крупні, дуже відчутні (ніби той самий абрикосовий скраб із твоєї молодості), незручно заплутуються у волоссі і важко вимиваються. Добре, що банка лише 130 г, тож закінчиться швиденько. Так-так, я з тих, хто не викидає невдалі продукти.

Густий, але чудово піниться. Справді добре вимиває волосся, лупи не викликав. Волосся після нього розсипається, але не електризується і не плутається. Запах трохи кислуватий, нагадав мені карамель «Мрія», особисто мені прямо дуже підійшов. Єдиний мінус для мене — майже 300 гривень за 200 мл. Маленька пляшечка, на яку я довго наважувалася, задорого для невідомого продукту з малим літражем. Зараз упевнена, що повторю.

Другий продукт, яким я задоволена. Схожий запах, хіба трохи легший. Густа приємна структура, яка добре зволожила, але не обтяжила волосся. Я використовувала маску після кожного миття голови, а це через день або щодня, тож закінчилась вона швидко. Незручність — пляшка з дозатором, який під кінець не витягав продукт із дна, тож довелося танцювати з бубном, перевертати, трясти, різати пляшечку. Об’єм хотілося б більший.

Той самий запах, той самий об’єм. Найдорожчий продукт лінійки. Після стрижки я щодня сушилася феном або вкладалася стайлером, тому без термозахисту й дихати боюсь на те волосся. Спрей, як на мене, впорався з цим завданням. Не електризує, не обтяжує, не сплутує. Не дуже зручна баночка, яку важко тримати в руці, я б хотіла вужчу.

З усієї кислотно-зволожувальної лінійки цього бренду я не спробувала лише рідкий шовк, можливо придбаю, коли покінчу з теперішнім.

Висновок: продукти достойні, приємні в користуванні, однозначно не зробили гірше. Як на мене, дорогувато за свій об’єм. Водночас банки хотілося б більші, щоб вистачало на довше. Однозначно рекомендую спробувати і дати власну оцінку цій косметиці ♥