Darina🦉

Бюджетний та дієвий догляд

Бюджетний та дієвий догляд
Бюджетний та дієвий догляд

Дієвий та бюджетний тандем для жирного типу волосся! Мене дуже приємно вразили засоби від цього бреду, вони дійсно працюють!

Сьогодні про :

Шампунь для волосся "Глибоке очищення" Soika Shampoo

Балансувальний кондиціонер для волосся "Регенерація та блиск без обтяження" Soika Hair Conditioner.

Шампунь представлен в пластиковому флаконі, об'ємом 300 мл, з зручним дозатором. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

Комплекс AHA-кислот (гліколева, молочна, яблучна, винна, лимонна): забезпечує делікатне  очищення від надлишкового себуму та бруду, які накопичуються на шкірі голови. Допомагає нормалізувати видлення себуму. Запускає механізми захисту та регенерації шкіри, стимулюючи вироблення природнього колагену та еластину.
Яблучний оцет: містить вітамін Е, С, А, В1, В2, В6, яблучну, молочну, лимонну кислоту, пектин, мідь, натрій, залізо, фтор, калій і інші мікроелементи. Кислоти (яблучна, лимонна) регулюють роботу сальних залоз, трохи підсушуючи, регулюють відсоток виділення шкірного жиру, забезпечують м’який відлущувальний ефект. Оцет має актибактеріальні та протигрибкові властивості, завдяки чому може запобігати появі лупи.
Пребіотик (інулін, альфа-глюкан олігосахарид): живить та підтримує природній мікробіом шкіри, нормалізує її функціонування. Стримує ріст патогенної мікрофлори, зволожкє шкріу та попереджує зневоднення.

Текстура - середньої густоти гелева рідина, прозорого кольору. Утворює багато піни.

Аромат - приємний, не насичений, мікс кисло-солодких фруктів.

Шампунь глубоко очіщує (не до скрипу). Відчуття після шампуня, як після засобу де є ментол, дуже освіжає. Надає гарний природній блиск (зараз згадала, що для блиску волосся, бабуся завжди радила використовувати яблуневий оцет, після миття голови).

Як самостійний засіб термін миття не скоротив, але разом з пінним пілінгом ( посилання на нього https://club.makeup.com.ua/post/43135/ ), на день відстрочив!

Бюджетний та дієвий догляд
Бюджетний та дієвий догляд
Бюджетний та дієвий догляд

Інформація від виробника

Кондиціонер забезпечує швидкий ефект ламінування, а його активні інгредієнти проникають глибоко в структуру волосся, зменшуючи поверхневий опір, чинячи волосся слухнянішим, запобігаючи розпушуванню та статичній електризації.

Яблучний оцет, багатий на вітаміни Е, С, А, В1, В2, В6, органічні кислоти, пектин, мікроелементи, сприяє регенерації, відновленню пошкодженого волосся, надаючи йому природного блиску та шовковистості.

Вітамін Е, потужний антиоксидант, захищає волосся від випадання й зовнішніх впливів, а вітамін C надає волоссю блиску та міцності.

Карбамід (сечовина) інтенсивно зволожує й пом'якшує волосся. Цетримоніум хлорид створює захисну плівку на волоссі, полегшуючи розчісування й запобігаючи електризації.

Бегентримоніум хлорид відновлює волосся і сприяє проникненню активних речовин, зменшуючи поверхневий опір і запобігаючи розпушуванню.

Кондиционер - пакування ідентичне , як у шампуня, об'єм 200 мл.

Текстура кремово-гелева, легка, молочно-прозорого кольору. Дуже легко розподіляється по волоссю.

Аромат - такий самий як у шампуня, більш насичений, мікс кисло-солодких фруктів. Залишається на волоссі десь годину

На фото, волосся вимите цим шампунем, та використала цей кондиционер на п'ять хвилин.

  • Волосся гарно очищенне, глибоко зволожене
  • Гарно піддається вкладанню, легко розчисується
  • Воно рівне (ніяких "утюжків" в мне не має), мені подобається, як виглядають кінчики
  • Природній гарний блиск
  • Приємне на дотик, воно м'яке
  • Приємний не насичений аромат
  • Засоби економічні в використанні

Раджу звернути увагу на цей бренд, в асортименті є дуже цікаві та дієві засоби!

Дякую 🦉