Alyona Fedyk

Чи вдасться призупинити старіння? Даю шанс Relance

Чи вдасться призупинити старіння? Даю шанс Relance

Ніколи не можна переставати доглядати за шкірою навколо очей, бо з часом вона видасть тобі порцію перших зморшок, а потім ще й гусячі лапки, якщо ти посміхаєшся так само часто, як я. Тому… Зволоження, живлення, захист – це те, що потрібно шкірі для нормального вигляду.

Чи вдасться призупинити старіння? Даю шанс Relance

Мені 32 і, об’єктивно кажучи, я виглядаю нормально на свій вік, але старіння шкіри – це така непередбачувана штука… Я бачила, як жінки виглядають бездоганно до 50-ти, а потім – різкі зміни і +10 років. Щоб хоча б мінімізувати цей “скачок”, варто зволожувати шкіру навколо очей чимось на кшталт “омолоджувального”. Чому б не спробувати Relance – крем, який дууууже полюбляють дівчата, судячи по відгукам, та має дійсно гарний склад? Звісно, варто. Мій термін тестування – 3 тижні, і я можу сказати, що крем працює та, вірю, подарує мені шанс почути в 50, що я виглядаю на 35:) А поки що я відчуваю якісне зволоження та неймовірний комфорт. Ніякого печіння та почервоніння!

Активна формула з ретинолом та феруловою кислотою, які сумлінно працюють на підвищення пружності та еластичності шкіри, а ще захищають її від зовнішнього впливу. Цим компонентам я довіряю.

Має надзвичайно легку кремово-гелеву текстуру. При контакті зі шкірою засіб наче перетворюється в емульсію, швидко поглинається та не створює відчуття печіння, як це буває досить часто з кремами під очі. Шкіра одразу заспокоєна та зволожена.

На рахунок запаху, у відгуках розгорнулась ціла дискусія: комусь крем пахне, комусь приносить дискомфорт під час нанесення нотами бутерброду з ковбаскою (хм, навіть якщо й так, то це хіба погано?:)) Я дуже чутлива до запахів, але тут аромат абсолютно спокійний і стриманий. Так пахне натуральна косметика. Спробуйте розтерти крем на шкірі руки: ви відчуєте ноти польових квітів та лаврового листа. Принаймні це чую я. При нанесенні засобу безпосередньо під очі, дуже важко взагалі відчути його запах, тому, навіть при бажанні знайти там ноти “гастрономії”, ви не почуєте їх.

Виготовлений з темного скла, об’єм всього 10 мл. Особисто для мене це плюс, адже він наче мініатюра парфуму: дуже зручно брати з собою, якщо кудись їдеш. А ще мені надзвичайно подобається його “будова” – скляна тара зливається з дозатором і кришкою. Ніяких випуклих частин. Я не часто бачу такі флакони у доглядових серіях. До речі, мінімалістичний дизайн завжди вселяє довіру. Дозатор порційно видає крем. Одного натиску мені вистачає на зволоження шкіри навколо обох очей:)

Говорити про омолоджувальні властивості крему мені поки рано. Але щодо зволоження, пом’якшення та захисту шкіри – тут однозначно він діє. Шкіра одразу стає еластиною, по відчуттям навіть через декілька годин, торкаючись зони навколо очей, я відчуваю подушечками пальців цю приємну м’якість і пружність. Немає ні липкості, ні жирності. Шкіра дууууже приємна на дотик. Саме це і дає мені зрозуміти, що крем працює. В подальшому покладаюсь і на його антивікові властивості:) Однозначно вартий уваги.