saybeautyk

Joko Blend | Cacao Power Hydrojelly Mask

Joko Blend | Cacao Power Hydrojelly Mask
Joko Blend | Cacao Power Hydrojelly Mask

Я прямо таки дуже сильно полюбила гідрогелеві маски від Joko Blend , тому на цей раз взяла на пробу варіант з какао.

Моя шкіра наразі доволі зневоднена і трохи подразнена, а екстракт какао допомагає утримувати вологу у шкірі. авдяки наявності поліфенолів, какао може зменшувати запалення і почервоніння шкіри, а також покращує мікроциркуляцію шкіри.

Дана масочка, як і всі інші від бренду, представлена в об'ємі 20 г (є ще більший об'єм 200 г), і мені її вистачило на 2 нанесення.

Виглядає як дрібний порошок світло-коричневого кольору, що після змішування з водою набуває більш насиченого коричневого - дійсно нагадує какао.

Окремо я в захваті від аромату цієї маски - пахне "Несквіком" чи топленим молочним шоколадом🤤аромат дуже ніжний і такий зігріваючий, затишний, що маску не хочеться і знімати)

🍫Theobroma Cacao Seed Powder (Порошок какао-бобів): Володіє антиоксидантними властивостями, зволожує та покращує текстуру шкіри.

🍫Green Coffee Extract (Екстракт зеленої кави): Містить антиоксиданти та стимулює мікроциркуляцію, допомагає зменшити запалення.

🍫Retinol Palmitate (Ретиніл Пальмітат): Вітамін A, який сприяє відновленню клітин шкіри, зменшує зморшки та покращує загальний стан шкіри.

🍫Sodium Alginate (Натрію Альгінат): Основний компонент для створення гелевої текстури, зволожує і пом'якшує шкіру.

🍫Calcium Sulfate (Сульфат Кальцію): Використовується для утворення гелю в поєднанні з альгінатом натрію.

Всі гідрогелеві маски від Joko Blend наносяться абсолютно безпроблемно - і ця не була виключенням.

Під час експозиції маски (я тримала приблизно 25 хв) жодних дискомфортних відчуттів не було - лише легке охолодження без пощипування і печіння.

Знімається маска також легко, проте в місцях найтоншого нанесення її доводиться все одно змивати водичкою (але мене це не напрягає).

Після використання маски я помітила, що шкіра стала більш розгладженою і наповнилась вологою, зникло відчуття стягнутості. Деякі наявні у мене запальні елементи трохи заспокоїлись і це також не могло не порадувати. Загалом колір обличчя став рівнішим і пори візуально підстягнулися та розгладились.

Маска з какао мені однозначно сподобалась не менше за інші гідрогелеві маски від Joko🤎 вони всі на мені діють гарно і допомагають побороти відчуття зневодненості, тож тепер я постійно тримаю їх в запасі.