Nata_Po

Моя косметичка з доглядовою косметикою в подорож)

Моя косметичка з доглядовою косметикою в подорож)

Нарешті я зібралась поїхати розвіятись трошки)

Я з тих людей, які не дуже вміють мінімізувати набір речей і їхати з одним рюкзачком на тиждень)

Але стараюсь хоча би не набирати тонну косметики і взяти найосновніше, або хоча би те, що точно знадобиться і перелити у мініатюрні баночки)

Цю косметичку я купувала разом з набором догляду за обличчям (https://club.makeup.com.ua/looks/21083/).

Вона дуже прикольна, зроблена з пряженої шерсті і вмістка)

Тому обрала взяти її)

Туди, куди їду, в мене є міцелярка від Simple, яка чудово змиває навіть туш, тому ні гідрофільної олійки, ні бальзаму з собою не братиму) Я нею була абсолютно задоволена)

Також маю там в арсеналі скраб від Simple, який мені також сподобався, але вже покористуюсь і напишу повноцінний відгук трошки згодом)

Також пересипала собі в баночку ензимну пудру від H2Organic (https://club.makeup.com.ua/post/12047/), почалось літо і спека, відповідно є потреба трошки краще очищувати та відлущувати зроговілий епітелій.

А також, на жаль в Т-зоні, зоні декольте і на плечах періодично з'являються дрібні прищики, але CeraVe для проблемної шкіри чудово з ними впорується і я бачуц ефект навіть після одного вмивання, тому також собі трошки перелила, на всяк про всяк)

Спочатку думала перелити собі дві, денну і вечірню, але подумала, що тиждень обійдусь і зможу покористуватись якоюсь однією, тому обрала Purito, бо вона абсолютно витримує макіяж, не блищить, і не скатується, що є плюсом.

Але потім я згадала, що в одному з замовлень отримала купу пробничків, тому взяла ще есенцію на пробу)

Вже традиційно для літа беру свій SPF Beauty of Joseon (https://club.makeup.com.ua/post/9687/), яким абсолютно задоволена і який цього літа точно завершу)

Кремчик під очі - Pyunkang Yul Black Tea у мініатюрці 9мл, якої вистачає більше ніж на довго, тому тішусь)

Для вечірньої рутини беру свій коханий кремчик від Cerave (https://club.makeup.com.ua/post/12446/), який я також успішно переклала у маленьку баночку, але він вже також скоро завершиться, тому трошки сумно, але дуже тішусь, що я його використаю до кінця і скоріше за все ще й повторю)

Думала-гадала, чи варто брати якусь масочку, а потім знову згадала за пробнички, тому успішно беру дві реегнерувальні масочки від Purito на затест) Хотіла саме нічну, яку не потрібно змивати через 10-15-35 хв після нанесення. А так намастила замість крему, а вночі, поки сплю відбувається диво)

Звісно, я не могла не взяти масочку від Laneige, але тягнути 20г велику банку просто не було сенсу, тому беру з собою мініатюрку на 3г з набору (https://club.makeup.com.ua/looks/26199/). Думаю, мені її повинно вистачити якраз на всі поїздки, які собі на літо запланувала)

Перелила собі шампунь та бальзам у баночки для зручності. На жаль, не можу згадати, який саме бальзам брала, бо я його ще з попередньої поїздки вожу)

А шампунь - мій вірний супутний Vichy Dercos, який палко люблю і любитиму все життя, який назавжди вирішив проблему моєї шкіри голови)

І також, там матиму ще сухий шампунь від Batiste Floral, який також стане у нагоді)

Тут нічого особливого не набираю. Беру лише прекрасний крем з сечовиною від Babe Laboratorios, в який я безперечно закохалась. Він дуже швидко вбирається, класно зволожує і навіть приводить у живий вигляд мої засушені ніжки після пляжу. Люблю його усім серденьком. Там вже залишилось десь 1/3, і я переконана, що майже точно повторюю його, бо він неймовірний.

І також беру кремчик для рук, який неймовірно пахне і може навіть замінити парфуми (https://club.makeup.com.ua/looks/15146/).

У мене, на жаль, чутливі зуби, тому я доволі тошнотно підходжу до вибору зубних паст. В цілому, мені підійшов Sensodyne. Саме цю купувала десь нашвидкоруч в одній з поїздок, бо забула взяти з собою)

Нічого особливого про неї не можу сказати, маленький формат, м'ятна, освіжає, очищає, і не робить мої зуби чутливими до всього підряд, що вже вважаю перемогою)

Тут все просто)

Я не користуюсь ножицями, тому у мене кусачки Zinger, пилочка-баф Kodi, якою можна підтерти якісь гострі кутики і штучка для відрізання кутикули)

З доглядом вийшло справді доволі мінімалістично і це супер, але от з декоративкою щось так не виходить)

Через трошки буде огляд і на неї)