olena_glossy

Шампунь-терапія Niacinamide від Mamash

Шампунь-терапія Niacinamide від Mamash

Mamash – виробник української косметики родом зі Львова. Вони проводять активну волонтерську діяльність, допомагаючи ЗСУ. Ці факти підсилювали мою цікавість та бажання спробувати продукцію.

Бренд Mamash пропонує кілька лінійок засобів для догляду за волоссям, але мій вибір зупинився на шампуні-терапії Niacinamide Therapy, призначеному для посиленого росту, зволоження та збільшення густини волосся.

Пакування. Суцільна естетика. Баночка з темного пластику. Етикетка в бежево-золотистих тонах. Навіть помпа виглядає стильно. Така продукція стане окрасою будь-якої полиці.

Доступно два варіанти: 300 мл та 500 мл.

Склад. Це те, що дійсно варте уваги, адже саме у позиціюванні виробник підкреслює, що кожна лінійка містить високу концентрацію саме того активу, який найкраще підходить для розв’язання певної проблеми.

Короткий огляд 👇

Шампунь на основі м’яких ПАРів Coco Glucoside, Decyl Glucoside.
Niacinamide (на 5 позиції у складі!) -
запобігає неконтрольованій втраті волосся, стимулює мікроциркуляцію крові та кисню, покращує ріст, пружність та якість волосся.

Олії, якими збагачений шампунь: оливкова, рисова, мигдалева, виноградних кісточок, макадамієва, абрикосова, арганова, лавандова. Також у складі є сквалан.

Нішевий аромат – Fig & Orange Blossom

Консистенція та аромат. Шампунь прозорий, не надто рідкий як для безсульфатного, має певний натяк на гелевість. Якщо його капнути на руку та зачекати, поступово він починає застигати наче желе. На це потрібно звернути увагу, адже якщо залишаються залишки шампунь в носику дозатора, він застигає і носик може плюватись.

Аромат розкішний. Він водночас квітковий та свіжий. Відчуваються нотки свіжого інжиру та апельсинового цвіту. Для мене цей аромат асоціюється з теплом. Наче йдеш босими ногами по теплому піску, а вздовж пляжу розквітають фруктові цитрусові сади…

Враження від використання. Звичайно, говорити про збільшення густини волосся від використання однієї пляшечки шампуню безглуздо і для такого експерименту потрібно використовувати шампуні з ніацинамідом на постійній основі. Але ось до яких висновків дійшла:

🔶 Шампунь чудово очищає шкіру голови, не пересушує її та не викликає дискомфорту.

🔶 По довжині волосся виглядає зволоженим та доглянутим.

🔶 У моєму випадку на частоту миття голови шампунь не впливає.

🔶 У мене зараз відростає чимало волосся, і те, що можу точно підкреслити - за час користування шампунем дрібненькі антенки відростають суттєво швидше (це особливо добре видно у вологу погоду, коли вони завиваються у дрібні баранчики).

🔶 Аромат – окрема насолода, через яку рука тягнеться саме до цього шампуню.

В загальному, шампунем я задоволена і планую повторити покупку, адже мені здається, що при більш тривалому використанні ефект буде видно ще краще.