saybeautyk

L'Oreal Paris | Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid

L'Oreal Paris | Revitalift Clinical SPF50+ Anti-UV Fluid

Цей флюїд я отримала давненько у подарунок від мейкапу, в мене була вся серія, про яку я писала загальні враження.

Мені тоді дуже сподобалась сироватка (рекомендую, правда вона швидко окислюється); тканинна маска тоді мене не вразила, гель для вмивання - також (відправився до мами), а от спф флюїд залишила собі.

Так як термін придатності після відкриття у нього 12 місяців, я досі ним користуюсь і можу це робити аж до вересня.

Обʼєм флюїду складає 50 мл, він знаходиться в доволі зручному флаконі з тонким носиком, яким зручно дозувати продукт. Додатково ще був запакований у коробку.

Має приємний аромат, який справді нагадує вітамін С (схожий на інші засоби цієї лінійки).

Консистенція в нього рідка, текуча, не тримає форму і нагадує молочко.

Не дивлячись на таку консистенцію, текстура все одно залишається трохи жирненькою і сяючою. На шкірі після себе залишає блиск, хоча для мене це нормально і зовсім не викликає ніякого дискомфорту.

За потреби можу заматувати блиск рисовою пудрою.

До речі, даний санскрін можна наносити на зону навколо очей і він не буде їх пекти та виїдати (перевірено на собі).

Фільтри:

🍊ETHYLHEXYL SALICYLATE - захищає від UVB променів

🍊Uvinul T 150 (Ethylhexyl Triazone) - найбільш потужний та фотостабільний УФ-В фільтр

🍊Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB

🍊BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - активно поглинає сонячне випромінювання в діапазоні 320-400 нм, тому класифікується як УФА-фільтр.

🍊Mexoryl XL (DROMETRIZOLE TRISILOXANE) - УФ-поглинач широкого спектру дії з двома піками поглинання, один при 303 нм (UVB) і один при 344 нм (UVA).

🍊Mexoryl SX (TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID) - забезпечує захист широкого спектру, особливо для захисту від УФА. Дуже фотостабільний.

Крім того, у складі наявний також гліцерин (компонент НЗФ), аскорбілглюкозид (водорозчинна форма вітаміну С), вітамін Е та каприлові тригліцериди.

Також у складі наявний ізопропіл міристат, який може бути комедогенним для проблемної шкіри (а може і не бути - все індивідуально).

Насправді цей флюїд мені доволі комфортно відчувається на шкірі, близько місяця я користувалась лише ним (поки у мене не зʼявились спф від Joko Blend).

Хоч у мене і комбінована шкіра (особливо влітку вона стає більше жирною), мені флюїд відчувається комфортно на обличчі, не створює парникового ефекту.

Також він не викликає ні нових висипань, ні комедонів (до останніх я особливо схильна).

Щодо захисту - думаю, він тут нормальний, що не дивно, адже в складі багато сучасних хімічних фільтрів.

Хоча я з ним помічала деяке потемніння пігментації на носі 🙄не знаю, чим це зумовлено. Взагалі-то це може бути нормою, адже ластовиння фізіологічно влітку стає більш темнішим.

В усіх інших моментах він мене повністю задовольняє.

А, ще забула зазначити, що цей санскрін, як і більшість, фарбує мені горловини білих речей у жовтий колір.

Якщо ви не любите блиск на шкірі після спф - то цей санскрін точно не для вас.

Він на любителя, от чесно 🙈 нагадує санскріни від La Roche Posay, в них більшість саме таких (Ля рош, до речі, належить до концерну Лореаль).

Також, якщо є запит саме на зволоження - то це не до нього, адже він може дещо підсушувати шкіру, не дивлячись на свою жирнуватість.

Якщо блиск і жирність вас не лякають - тоді можна спробувати) я його доюзаю спокійно і з задоволенням)