saybeautyk

Joko Blend | Skin Detox Mattifying Face Cream

Joko Blend | Skin Detox Mattifying Face Cream
Joko Blend | Skin Detox Mattifying Face Cream

Третій і останній засіб з лінійки Skin Detox - це матувальний крем з потужними регенеруючими властивостями.

Якщо я бачу на етикетці засобу «для жирної/комбі шкіри», то у мене в підсвідомості одразу виникає образ гелевого кремчику, що буде давати легке зволоження і зовсім не даватиме відновлення.

Але із Skin Detox Mattifying Face Cream все зовсім навпаки, та давайте про все по порядку⬇️

Цей крем, як і інші засоби з лінійки Детокс, був упакований в картонну коробочку із додатковим захистом від відкриття.

Всередині знаходиться маленька, компактна баночка обʼємом 50 г з кремом.

Вона ідентична до пакування поліруючого скрабу від Joko Blend (до речі огляд на нього був тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/38759/ )

Під кришечкою ще була пластикова захисна мембрана.

Мені подобається склад цього крему, він різнобічний і направлений одразу на декілька проблем: тут і зволоження, і відновлення, і антиоксидантний захист; ну і звичайно ж протизапальна дія.

💚Зволожувачі та емоленти

• Cetearyl Olivate і Sorbitan Olivate - емоленти, отримані з оливкової олії

• Glycerin - зволожувач, компонент НЗФ

• Sodium Hyaluronate - гіалуронова кислота, утримує вологу в шкірі.

💚Активні інгредієнти

• Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract - екстракт зеленого чаю, антиоксидант, заспокоює шкіру та має протизапальні властивості.

• Bakuchiol - рослинний еквівалент ретинолу, зменшує зморшки та покращує текстуру шкіри.

• Niacinamide - вітамін B3, має протизапальну дію, покращує бар’єрну функцію шкіри.

• Bixa Orellana (Annatto) Seed Extract - антиоксидант, має заспокійливі та протизапальні властивості.

• Panthenol, Allantoin - для заспокоєння та регенерації шкіри.

• Tocopheryl Acetate - вітамін Е.

Текстура крему здається легкою, та при цьому вона насичена (але не треба плутати з жирною - тут якраз флюїдна, повітряна і наче взбита консистенція).

Крем гарно розподіляється по шкірі і поглинається приблизно за 3-5 хвилин. Склад тут насичений хорошими, якісними емолентами, тож моїй шкірі (яка зараз в спеку ну дуже жирна) він дає легеньке підсвічування шкіри.

Аромат у крему на 💯 % повторює аромат інших засобів цієї лінійки.

Мені вистачає маленької горошини крему на все обличчя і шию - він легко розподіляється, не лишає білих слідів і запах швидко вивітрюється.

Щодо ефекту - для мене цей крем просто нереально зволожує і регенерує пошкоджену шкіру.

Особливо я це відчуваю, коли закриваю цим кремом препарат з адапаленом. На ранок після такого комбо шкіра натягнута і відчуття сухості немає ВЗАГАЛІ.

В комбінації з сироваткою (зранку) цей крем мені трохи важкуватий - обличчя починає пітніти, але тут треба враховувати той момент, що влітку моя шкіра дуже жирна і в основному по зволоженню їй вистачає лише легеньких сироваток.

Коли ж на вулиці немає спеки 40 градусів, тоді цей крем прям суперкомфортно відчувається моєю шкірою - ніякої сухості і стягнутості💚

Тому для мене зараз цей крем вписується саме у вечірню рутину - я користуюсь ним в комбінації з сироваткою з цієї ж серії або ж поєднуючи крем Детокс з ретиноїдом.

Ось таким чином він мені підходить ідеально.

Мені насправді рідко трапляються реально такі якісні креми, що закривають потреби моєї виснаженої лікуванням і зневодненої шкіри (яка при цьому ще й жирна - да, і таке буває).

Як і з сироваткою, я чомусь впевнена, що взимку цей крем буде ідеально відновлювати шкіру після морозів, тому вірогідніше за все він також буде на повторі у мене. Найголовніше, що крем гарно зволожує і не викликає нових висипань.

Тепер дуже чекаю, поки Joko Blend випустять ще якусь новеньку доглядову лінійку для обличчя - наприклад, для сухої шкіри 🤩