Дарина🦉

1 засіб який замінить 3!

1 засіб який замінить 3!
1 засіб який замінить 3!

Привіт, продовжую розповідь, про знаймство з крутим брендом MODAY та новим інгредієнтом - як комбуча. Про класний та дієвий 🌿 очищаючий мус для обличчя з екстрактом комбучі, альпійської верби та вітаміном С MODAY Kombucha Cleansing Mousse, робила дописс тут https://club.makeup.com.ua/post/44082/. А в тандемі з цією 🌿Мультифункціональною есенцією для обличчя 3 в 1 Modаy Kombucha Black Tea Ferment Face Essence, засоби творять дива!

🌿Переваги від виробника:

Засіб об’єднує в собі функції тонера, сиворотки й флюїду. Забудьте про багатошаровість і відкрийте для себе цей унікальний продукт, що допомагає обличчу виглядати сяючим та здоровим.

79%  - антиглікаційна дія
136 %  - збільшення адипоцитів із фібропластів
20 %  - нормалізація кольору шкіри
16,2 %  - зменшення сухості та нерівності шкіри

🌿Представлен засіб в зручному форматі, який зручно брати з собою (1 пляшечка замість 3-ох, дуже крутий варіант для подорожей). Пластиковий прозорий флакон, лаконічне сучасне пакування. Кришечка фліп-топ, міцно закривається. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 150 мл.

Текстура: "густа" водичка, двохфазна, нагадує чорний чай з молоком, після взбовтування, рідина стає однорідного молочно-кавового кольору, дуже приємна на око. Вона не ліпка, не жирна, просто звичайна водичка. При нанесені на шкіру, есенція вбирається протягом 10 хвилин, залишає гарне природне сяєння.

Аромат - повністю відсутній (на літо, це великий плюс).

Спосіб застосування (від виробника):

Ранковий догляд:

- після очищення шкіри обличчя вранці, використовуйте засіб для підготовки шкіри до макіяжу. Він забезпечить зволоження та захист від окремих косметичних продуктів.

- як базу під основу, кушон, СС або BB-крем, що створить ідеальне покриття для нанесення засобу, покращуючи його стійкість.

Я використовую, її зранку, можу поновити протягом дня. Також виробник радить використовувати на ніч (але в вечері мене іншій догляд).

🌿Плюси для мене:

  • цей один засіб заміняє мені 3 засоби, саме по дії зволоження, це топ! Бувають дні коли зовсім не хочеться нічого наносити на шкіру (особливо в таку спеку, як зараз).
  • я спробувала тільки цей засіб, ефект - я зробила зволожуючу маску, потім нанесла сироватку та крем!
  • сухі ділянки прибирає миттєво, зволоження протягом усього дня
  • колір шкіри, набагато став краще (в дуєті з мусом)
  • пори візуально виглядають меншими
  • есенція гарно вирівнює рельеф, якщо наносити на неї макіяж, це прям ідеально. Маючи велику проблему з рельефом шкіри, це моя знахідка
  • економічність в використанні
  • зручний формат, для відпочинку це зручно, та займає не багато місця
  • вона така комфортна, що мені здається підійде та сподобається всім, навіть чутливій та роздратованій шкірі.

Дякую за увагу 🤗

1 засіб який замінить 3!
1 засіб який замінить 3!
1 засіб який замінить 3!
1 засіб який замінить 3!