Елена

Познайомилася з лінійкою від Cellular Luminous від NIVEA

Познайомилася з лінійкою від Cellular Luminous від NIVEA

Затестувала відразу серию засобів, щоб був комплексний підхід. Розповім, що сподобалось, а що ні.

Спочатку хочу сказати про пакування. Тут все на вищому рівні. Гарний дизайн, якісні матеріали. Кожен раз коли користувалася, відчувала естетичне задоволення.

Тепер перейдемо до вихідних даних. Шкіра в мене комбінована. Влітку, коли спека, стараюся її не обтяжувати багатьма засобами. Частіше за все використовую зволожуючу сироватку і мені цього вистачає. То що мені принесла серія засобів від NIVEA?

Крем для шкіри навколо очей проти темних кіл

Крем знаходиться у невеликому тубусі з дозатором, який можна використовувати для нанесення засобу. Виробник рекомендує тримати крем у холодильнику, що я і роблю ) Консистенцію має середньої густоти, розподіляється легко. Звісно, повністю від темних кіл він мене не позбавив, але! З першого разу, коли наносиш крем шкіра наче світлішає. Ні, засіб не вибілює шкіру, але дійсно є ефект того, що кола стають не такі темні ) Я спочатку вирішила, може там якісь світловідбиваючі частки? ))

Розподіляється крем легко, дає відчуття зволоження та тонізування шкіри. Саме головне для мене, не обтяжує шкіру.

Сироватка для обличчя проти пігментації

Сироватка Luminous630® від NIVEA контролює причини появи пігментації на клітинному рівні, а також:

• зменшує пігментацію за 4 тижні регулярного використання;
• вирівнює тон;
• знижує вироблення меланіну й запобігає появі нових пігментних плям;
• зволожує та доглядає за шкірою;
• містить гіалуронову кислоту.

Що можу сказати? Сироватка мені сподобалась. Доречі, об'єм має 30 мл, а пакування таке, наче там усі 130 мл 😁

Сподобалось, що сироватка має дозатор, що дозволяє не контактувати напряму з засобом. Сироватка має легку консистенцію персикового кольору. Аромат має доволі сильний, щось фруктове. Мабуть таки персик. Розподіляється по шкірі легко. Я спочатку розподіляю засіб по долонях, а потім вбиваючими рухами розношу по обличчю. На пігментні плями я не скаржуся, тому тут нічого сказати не можу. Та після використання шкіра наче трохи світлішає (не вибілює!). Сироватка повністю заміняє мені крем, тому що зволожує. Зовнішній вигляд відразу стає свіжим. Мені подобається.

Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте

Особливості NIVEA Cellular Luminous 630 Anti Dark-Spot:
- має омолоджувальні та оздоровлювальні властивості;
- містить запатентований комплекс Cellular Luminous 630, який сприяє зменшенню темних плям і нерівномірностей тону;
- ефективно зволожує та живить шкіру протягом ночі, покращуючи її стан і структуру;
- рекомендується для використання у вечірньому догляді для досягнення максимального ефекту вирівнювання тону шкіри;
- підходить для щоденного використання.

От з кремом ми не подружилися. Він мені здався занадто щільним для літа. Пробувала його наносити як після сироватки (то відразу ні), та самостійно. Відчуваю його на шкірі і все тут. Ось тому для літа я не обираю крема, вони мені обтяжують шкіру. Думаю, що у холодний період року крем би підійшов, але не влітку. Тому їде до мами, в неї шкіра суха, і це як раз те, що потрібно 👌🏻

Пару слів скажу про консистенцію. Вона середньої щільності, розподіляється добре. Має довольни сильний аромат. Об'єм 50 мл. Пакування дуже гарне )

Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50

Особливості Cellular Luminous 630 Anti-Pigmentflecken Tagespflege Fluid від бренду NIVEA:

- високий сонцезахисний фактор (SPF 50);
- бореться з пігментними плямами, освітлюючи і зменшуючи їхній розмір;
- запобігає появі нових вогнищ пігментації;
- вирівнює тон;
- робить шкіру сяйною;
- надає епідермісу гладкість;
- захищає від передчасного старіння, спровокованого впливом світла;
- зволожує шкірний покрив, роблячи його більш гладким;
- забезпечує матувальний ефект.

А ось цю крихітку я дуже хотіла спробувати 👌🏻 Бо що може бути цікавіше від нового санскріну?

Флюід має легку текстуру персикового кольору (з доволі яскравим ароматом), легко розподіляється по шкірі. Щодо забезпечування матового ефекту, ну не знааааю. Фініш має здорової зволоженої шкіри, з легким оксамитовим мерехтінням. Та я все одно прибираю залишки серветкою. Виробник рекомендує наносити засіб на сироватку і для мене це ні. Тому що шкіра наче не дихає. Тому наношу флюід самостійно.

Враження неоднозначні. Для початку флюід не треба наносити близько до очей. Бо будете плакати ) Також на мені він може "підтікати". Та я списую це на спеку. Але з іншими санскрінами такого не було 🤷🏻‍♀️ Ще залежить від кількості нанесення. Якщо багато, то до повного поглинання флюіду є відчуття наче "парить". Але зі своїми задачами флюід справляється. Тестувала його відруза на пляжі декілька разів (ну а чого церемонитись), політ нормальний 👌🏻 Ніс на місті і не обгорів )

Фух, для тих хто дочитав аж до цього, вам цукерка 🍭