olena_glossy

Свято для шкіри та настрою

Свято для шкіри та настрою

Втомилися від сірих буднів і тьмяної шкіри? Маска Party Cake не лише освіжить та зволожить шкіру, але й підніме настрій. Тисни «Дізнатись більше», щоб прочитати огляд.

Команда Mermade черговий раз перевершили самі себе. Концепт, позиціювання та пакування маски Party Cake неймовірні.

Зовнішня картонна коробочка у вигляді шматка торта. Коржі бісквітні, глазур рожева, декор у вигляді білих бізешок з кольоровою посипкою 🎂

Без влучної фрази, що є фішкою Mermade не обійшлось: «Party Cake - свято починається прямо зараз!»

Всередині міститься стильна баночка, обʼємом 100 мл з прозорого матового пластику з білою гвинтовою кришкою. Етикетка біла, з блискучими написати та крапочками (знизу є інформація про продукт).

Відкриваємо кришечку, а тут ще один сюрприз 🥳 Всередині біла маска з кольоровими сферами. Нагадує гарно збитий крем з кольоровою посипкою. А цей божественний солодкий ванільний аромат… головне не забути, що їсти її не можна 🤭

Маску потрібно нанести на очищену шкіру обличчя тонким шаром, уникаючи зони навколо очей. Залишити на 10-15 хв та ретельно змити.

Наносила і розподіляла маску пензликом, так дуже зручно (P.S. Можете сміятись, але мій пензлик з магазину для художників). Але думаю, можна це зробити і руками.

Найцікавіше у складі 👇🏻

🔸Каолін (або біла глина) - очищає шкіру від залишків себуму, заспокоює та відновлює шкіру обличчя, робить її світлішою та матовою.

🔸Сквалан - є джерелом антиоксидантів, має зволожуючі властивості, допомагає відновити ліпідний барʼєр шкіри.

🔸Кольорові сфери із цукрів та целюлози - надають масці цікавий вигляд цукрової глазурі та мають антиоксидантні властивості.

Враження від використання:

  • Маска має ніжну кремову консистенцію легко розподіляється по шкірі.
  • Естетика та аромат зашкалюють, а позитивні емоції корисні для організму 😉
  • Маска не застигає, так як це роблять звичайні глиняні.
  • Робить шкіру свіжою на вигляд та зволоженою.
  • Дуже ніжно очищає (вона не замінить ензимну пудру, маску пілінг, гель для вмивання тощо).

Найбільше сподобалось використовувати маску в ранковій рутині, щоб підготувати обличчя до макіяжу та привести себе до ладу.

Party Cake - це не просто маска, це справжнє свято для шкіри та емоцій! Її приємно використовувати, вона гарно зволожує шкіру, робить її м'якою, сяючою та свіжою.

Party Cake від MERMADE - солодкий десерт, який ваша шкіра заслуговує! А ще - це чудова ідея подарунка чи комплімент для людини, якій хочеться зробити приємне.