Hollyskin | Artichoke Skin Perfecting Mask
Охолоджувальна маска для боротьби з набряками
Я дуже давно хотіла спробувати саме цю маску - всі писали на неї захоплені відгуки, казали, що це аналог знаменитої Atache з зеленим чаєм.
Atache я не пробувала і не планую, тому що вважаю її вартість не зовсім адекватною як для глиняної маски, а от Hollyskin у фінансовому плані вже приємніша. А тим паче з тим ефектом, який вона дає - не бачу сенсу брати Atache.
Дочекалась появи пробників на мейкапі і замовила собі 1 для знайомства. Тепер я б не відмовилась від повнорозміру)
Дякую за наводку на пробники красуні ksnklb🫶
Отож, обʼєм семплу складає цілих 10 мл, яких мені вистачило на два застосування (при тому що я своє обличчя покрила гарненько так, не економлячи).
Сам продукт знаходиться у пакетику, не у тюбику.
Колір - салатовий, нагадує авокадо чи справді артишок)
Склад
Основні активи у складі маски:
🥬Kaolin - абсорбує надлишок жиру, очищує пори.
🥬Urea - зволожує, покращує здатність шкіри утримувати вологу.
🥬Bisabolol - заспокоює шкіру, має протизапальні властивості.
🥬Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract - антивіковий ефект, покращує еластичність шкіри.
🥬Centella Asiatica Extract - стимулює регенерацію шкіри, зменшує запалення.
🥬Spirulina Maxima Powder - антиоксидант, живить шкіру.
Маска густенька, але наноситься доволі легко і безпроблемно. Мені було зручніше наносити пензлем.
Аромат приємний, косметичний.
Вже буквально за декілька хвилин після нанесення і починається той самий охолоджувальний ефект.
Я взагалі не звикла до такого, тому спершу мені навіть підпікало шкіру і якась було не дуже приємно, відчуття не подобались і я думала «та чого ж її вс ятка хвалять».
Але насправді печіння досить швидко пройшло і я відчула дійсно ту саму прохолоду (мабуть шкірі просто треба було трошки звикнути).
Охолоджувальний ефект реально крутий і навіть в спеку освіжив не тільки моє обличчя, а і мене саму) реально стало не так жарко)
По ефекту: маска не застигає на обличчі я легко змивається (я робила це ватним диском).
Шкіра дійсно свіжа, тон став рівнішим (мабуть за рахунок того, що все ж таки від холодку судини звузилися).
Пори трохи чистіші, але не прям вау - таки більше помітний саме ефект підтягування шкіри і відсутності набряку.
Ця маска однозначно ранкова, також чудово підійде перед якоюсь важливою подією ❤️🔥 великий плюс - шкіру не сушить взагалі.
Артишок від Hollyskin мені дуууже сподобався. В мене наразі багато масок для обличчя є в арсеналі, але як тільки якась із них закінчиться - я візьму повнорозмір цієі.
Її ефект справді того вартий.
Але все ж таки я б не рекомендувала її сильно реактивній і чутливій шкірі, бо ефект охолодження тут на 200% працює. В усьому ж іншому маска прекрасна.
Коментарі (0)