Ya Yana

Чи потрібен мені ВВ крем?

Чи потрібен мені ВВ крем?

Я вже згадувала у дописах, що мої beauty-звички постійно змінюють та тяжіють до мінімалізму. Раніше я була прихильницею latina-мейкап і навіть у жахливу спеку ходила з ідеально рівним тоном та сценічним контурингом. Ці часи позаду, і тепер вв крем — це мій найкращий друг.

Окрім мінімалістки, я ще й буквоїдка, тому поцікавилась, що таке те bb. Абревіатура означає Beauty Balm або ж Blemish Balm. Перший варіант мені подобається більше) Продукт прийшов до нас зі світу корейської косметики і визначався, як останній етап догляду, який відповідав за зволоження та вирівнення тону.

У складі ВВ часто можна знайти антиоксиданти, компоненти що заспокоюють, та навіть лікують шкіру.

Отже, цей продукт покликаний виконувати такі функції:

  • зволоження;
  • захист від впливу навколишнього середовища;
  • маскування недоліків;
  • вирівнювання тону.

Окрім цього, різні виробники можуть наділяти вв крем властивостями сонцезахисту, anti-age та навіть боротися з висипаннями. Окрема любов, що сподобається власникам жирної шкіри — матуючий ВВ.

А ще ВВ набагато легший за тональну основу, він не створює відчуття маски на обличчі і є більш комфортним.

Легка текстура допомагає зменшити кількість нюансів при нанесенні бб крему. Він чудово розтушується як пензликом, так і спонжем чи пальчиками, і не лишить ніяких смуг. Дайте йому влягтися на обличчі, а після цього продублюйте крем на недоліках, щоб вони точно замаскувалися, якщо це необхідно.

ВВ креми мають високу стійкість, тому, скоріш за все, поновлювати його протягом дня не доведеться.

Спробувавши ВВ раз, повертатися до важких та щільних тоналок вже не хочеться. Подумаю про це ще раз взимку, а поки продовжу шукати ідеальний бб крем для себе. Цей, що на фото, (від LN Pro) дуже крутий, ще й за такі невеличкі гроші. Проте, хочеться додаткових плюшок, типу UF фільтрів, тому пошукаю ще.