Pryk Lesia

Маски для волосся весна-літо 2024.

Маски для волосся весна-літо 2024.

Почну з маски,яка в свій час допомогла відростити волосся після висвітлення (в комплексі),про це можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/6836/

KayPro Special Care Botu-Cure Mask.

Маска з рослинними пептидами для глибокого відновлення волосся . Вона для глибокої реконструкції зсередини ,роблячи волосся міцнішим та щільнішим . Помʼякшує та допомагає легкому розчісуванні.

Вона не дає візуального вау-ефекту ,бо воно працює всередині. При регулярному використанні (1-2 рази на тиждень) ви точно помітите ефект,бо волосся стане міцнішим і буде менше ламатись ,що допоможе відростити здорову довжину .

Перевірено на собі. А для кращого ефекту,спробуйте її прогріти. Цього літа вирішила повторити,бо спека відображається і на стані волосся.

В неї один мінус,це занадто сильний аромат,який тримається на волоссі ще пів дня. Але за її ефективність ,його можна пробачити.

Маски для волосся весна-літо 2024.

Тут вау-ефект і робота зсередини😍,яку видно з першим використанням .

Склад: екстракт алое, розмарину, екстракт насіння кіноа, олія жожоба, аргани, солодкого мигдалю, пантенол, бетаїн. І ніяких парабенів🔥.

Вона іде на зволоження та живлення .

А також розгладжує і дає блиск та гладкість. На дотик волосся стає дуже мʼяким та шовковистим . Однозначно тепер мій фаворит♥️.

Ще колись слухаючи різні відео спеціалістів по волоссю,запамʼятала,що для волосся потрібно всього три маски: на відновлення,на зволоження і для живлення. І чергувати їх між собою . Зимою частіше користуватись для живлення ,а літом - на відновлення і зволоження .

Тобто цими двома масками легко закрити всі потреби в масках.

А хто бореться з ламкістю і сухістю волосся ,обовʼязково раджу спробувати їх .

Вони є і в маленьких обʼємах ,але вигідніше звичайно в більших .

Всім здорового волосся 😘