Кеди, светри, волосся. Шампу нь Shauma
Шампунь для волосся "7 Трав" Schauma Shampoo
Я прийшла в магазин за шампунем, яким я зможу і помити волосся, і випрати светри (улюблені светри я перу вручну). Спершу я планувала купити шампунь типу літрової "Кропиви" за 40 гривень, але вивчивши її склад я побачила такі собі консерванти, вирішила, що це занадто і зупинила вибір на Шаумі, 400 мл за 88 гривень.
Шампунь для волосся "7 Трав" Schauma Shampoo це сульфатний шампунь без силіконів у складі якого зазначені екстракти 7 трав: екстракт квітів ромашки аптечної, екстракт листя шавлії лікарської, екстракт листя меліси лікарської, екстракт кропиви дводомної, екстракт череди звичайної, екстракт листя розмарину лікарського, екстракт хмелю звичайного. Шампунь містить ароматизатор та барвники. Користуватись можна 12 місяців після відкриття. Виробник Schwarzkopf & Henkel.
Мої враження:
Відкривши шампунь я наче поринула у давні студентські часи — він має типовий запах мас-маркет косметики, колись я такий вже чула. Шампунь перламутровий, піниться дуже гарно. Помолившись перед використанням, я нанесла шампунь двічі, хоча це не обов’язково з сульфатними шампунями, на моє здивування мені ніде не почало пекти, волосся не вилізло, і от я користуюсь ним вже два тижні, а волоссю хоч би що: живе, блискуче і навіть голова не чухається, лупа також не з’явилась, кінці волосся такі самі як були до цього шампуню, сухі, але я давн о вже не підстригала їх, ні гірші, ні кращі вони не стали.
Взагалі сульфатні шампуні радять для жирного типу шкіри голови, мій тип швидше нормальний, можу радити цей шампунь тим, хто має невибагливе волосся та хоче пів відра шампуню за 2 долари. Не думаю, що він підійде для освітленого або пошкодженого волосся.
Коментарі (0)