Kristina S

Магнієва олія Bisheffect

Магнієва олія Bisheffect
Магнієва олія Bisheffect

Про те,що магній можна не тільки вживати у вигляді пігулок,а і мастити на себе,робити ванни для отримання цього мікроелементу через шкіру,я дізналася декілька місяців тому. Тепер я наношу магнієву олію на 95% свого тіла. Найбільш універсального засобу у мене ще не було. Якщо ти ще не знайома з нею, розгортай допис,тут багато цікавого 👇

Магнієва олія Bisheffect

Я тільки нещодавно дізналася про Бішофіт - сіль магнію,простими словами, яка видобувається лише у трьох родовищах світу. І одне з найбільших і найглибших - Затуринське. Знаходиться у нас в Полтавській області.


Магнієва олія - це концентрований розчин хлориду магнію. Він найкраще засвоюється організмом насичуючи необхідними мікроелементами через шкіру.


Чесно кажучи,я була шокована,коли дізналася про властивості магнієвої олії. У мене виникло питання:"чому я раніше про це не знала?" . Адже читаючи відгуки,я бачила,що дехто вже більше 10 років користується бішофітом.

Магнієва олія представлена у об'ємі 50, 250 та 500 мл. У 50 та 250 є дозатор-розпилювач,а у тари 500 мл кришка фліп-топ.


У мене є пляшечки середнього і великого об'єму уже в новому дизайні. Планую після закінчення середньої,перелити олію з великої упаковки туди.
У минулої серії був трохи інший розпилювач з ручкою. Не можу сказати який зручніше,бо користувалася вже оновленим.


Важливо - після відкриття рекомендовано використати протягом 3 місяців.

Дизайн мінімалістичний,у спокійних біло-блакитних кольорах. На тару наклеєні наліпки де вказана уся необхідна інформація.За час використання,я не помітила псування,вони міцно тримаються на пляшці.

На офіційному сайті Bisheffect можна прочитати статтю,де описано,увага...19 корисних властивостей:
-магнієва олія здатна лікувати м'язовий та нервовий біль
- при регулярному використанні заповнює дефіцит і покращує самопочуття,гормональний фон та налагоджує метаболічні процеси на клітинному рівні
- регулює роботу сальних залоз
- допомагає краще засвоювати кальцій та вітамін D = позбавляє від зубного болю,остеопорозу та крихкості кісток
- знімає напругу у м'язах. Ідеально підходить для масажу після інтенсивних тренувань
- розслабляє рецептори головного мозку та нервову систему = покращує сон та полегшує засинання
- може використовуватися у якості дезодоранту
- нормалізує кров'яний тиск та зменшує гіпертонію
- лікує шкірні захворювання
- допомагає при боротьбі з діабетом
- знеболюючий засіб при мігрені
- полегшує симптоми ПМС
- використовується для зміцнення волосся. Запобігає випадання та надає блиск
- чинить детоксикуючу дію після укусів комах
- ефективний в боротьбі з гіперпігментацією та мімічними зморшками

Це майже прозора рідина с жовтуватим відтінком,який видно лише у пляшці.

Консистенція масляниста,але не густа. Має легкий медичний аромат,якщо слухати через пляшку,а от при нанесенні я не відчуваю аромат взагалі.

1. Частіше за все я наношу її на тіло(на руки,ноги та живіт),чекаю до 30 хвилин і змиваю. Після такого застосування я відчуваю розслаблення та сонливість.
Навесні олія швидко всотувалась у шкіру,проте зараз,коли температура в кімнаті 36-37 градусів і усе тіло пітніє - я відчуваю ковзання на поверхні шкіри. Через деякий час витримки я відчуваю періодичне пощипування та свербіння - це нормально. Якщо на шкірі є подряпини,то звісно буде печіння.Також особливо на долонях відчувається матовий шар. Сольового сліду я не помічала жодного разу,шкіра просто стає трохи матовою.


2.Наношу на шкіру голови до миття, масажую і залишаю на пів години під шапочкою для душу. Під час процедури я відчуваю легке тепло і періодично свербіж. Змін на волоссі поки я не помітила. Використовую раз на тиждень,два.


3. Використовую при больових відчуттях у тілі. За цей час я лише один раз потягнула шию. На вечір згадала про олію,нанесла на пів години і вже через день забула,що боліло.


4. Спробувала нанести як дезодорант. Нажаль цей спосіб на мені був не ефективний.

Магнієва олія дуже потрібний засіб у наш час. Більш універсальної пляшечки у мене ще не було. Отож тепер я отримую магній і через шкіру,а не лише у пігулках.

Я надзвичайно рада,що познайомилась з Bisheffect. І те,що це наш український виробник - викликає гордість.

Дівчата,а Ви знаєте про цей чудо-засіб? Якщо так,то як давно?

Дякую за перегляд 🙌 Спокійного дня 💫