Kristina S

Мої HAPPY BOX

Мої HAPPY BOX

Під час першої "хвилі" у березні(хоча бачила коментарі, що подібні бокси вже були раніше), ще тоді "WOW BOX" я придбала чотири шт.

https://club.makeup.com.ua/looks/32180/
Наповнення було гарне - три засоби і за 88 грн. за знижкою - можна сказати задарма.


Друга хвиля почалась через 3 тижні і з минулих трьох варіантів боксу був доступний тільки №1 та новий №4. Я дуже зраділа,адже чекала нове наповнення 🙌 За знижкою бокси коштували вже 139 грн. Були надійніше запаковані. Я обрала два - з новим і старим наповнення. https://club.makeup.com.ua/looks/34657/


І якщо у першу і другу хвилю потрібно було обирати бокс без слідів втручання(деяких розумних людей),то зараз " HAPPY BOX" потрібно обирати що по важче😅

Мої HAPPY BOX

Так! Додали три наліпки по боках,а паперові застібки мали "крильця",які не давали безслідно відкрити бокс.


Змінилася вартість
Повна вартість 199 грн. За акційною ціною - 99 грн. (З варіантом "гель та бальзам " виходить не так вигідно,як з іншими)


Два засоби знаходиться всередині. Тепер на коробці вказані усі чотири варіанти наповнення і який попадеться - невідомо. Але "гель та бальзам" найлегші,тому хоч це можна знати напевно. 100% у коробці ви знайдете гель для душу з кавуном 🍉 А другий продукт можливо буде бальзам для губ з кавуном, спрей із шимером для тіла, патчі або маска для обличчя.


Тепер колаборація була не тільки із "Срібною країною,а із "Золотою".

Побачивши анонс кавунових боксів, моя кавунова душа була у захваті 😍 якщо я бачу щось із кавуном - не важливо їжа,напої це чи косметика - "мені це потрібно "А дізнавшись,що всередині може бути маска-паска - мене було вже не зупинити.
Тому після 🚀 удару по місту, через який повернулась,відбою, я пішла за боксом( так робити не можна!).


Вже у магазині я зрозуміла,що так як усі бокси легкі - там бальзам. В те,що десь могла бути прикраса я не сподівалася,а бальзам не дуже хотіла,тому вирішила почекати наступного дня і піти у інші магазини.
Лише у четвертому я знайшла важкенькі бокси. Я дуже хотіла,звісно маску, потім патчі,а от спрей - ні,бо маю безліч ароматів і шимеру.


Я вирішила обрати два бокси. І коли вже визначилась і клала інші на місце один пакуночок впав на підлогу і трохи прим'явся. Звісно мені довелося взяти його 🫠 і один з тих,що обрала.

Звісно гель для душу " What A Melon " та купони на знижку

І патчі 😏 у двох боксах 🙄

Чи задоволена я ? Так) Навіть після усіх змін,мені дісталося гарне наповнення.

Іронія долі цього разу - за тиждень до презентації боксів я придбала собі першу упаковку патчів іншого бренду. Тепер маю три)

Я уже була готова на наступний день взяти ще один бокс,але вже не було у наявності. Можливо буде ще постачання🫣 і щось цікаве всередині.

Дякую @Mermade за чудову ідею і можливість отримати гарні призи і засоби,а особливо за кавунову версію 🙌