"Відновлення волосся" з про-кератиновим комплексом
Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex
Відновлення волосся разом з Ellips. Саме ці вітамінки для волосся стали улюбленими, бо дали дуже потужне відновлення саме сухих кінчиков (+ була, ще масочка яка в тандемі з капсулами створила диво, про неї розповім окремо).
Призначення: відновлення, для блиску, живлення, зволоження.
🌸Вітаміни для волосся "Відновлення волосся" з про-кератиновим комплексом Ellips
Переваги та склад від виробника
- Дія вітамінів для волосся спрямована на інтенсивне відновлення їхньої структури.
- Завдяки збагаченій олією жожоба формулі засіб обволікає кожну волосинку, перешкоджаючи випаровуванню вологи.
- Спеціальний Pro-Keratin Complex покращує стан і зовнішній вигляд пошкоджених внаслідок хімічної завивки або термічного оброблення пасом.
🌸Склад:
- Циклопентасилоксан (Cyclopentasiloxane)
- Диметиконол (Dimethiconol)
- Токоферил ацетат (Tocopheryl Acetate)
- Олія насіння Сіммондсії китайської (Simmondsia Chinensis Seed Oil)
- Етилгексил метоксицинамат (Ethylhexyl Methoxycinnamate)
- Олія соєвих бобів (Гліцин соєвий) (Soybean (Glycine Soja) Oil)
- Пантеніл етиловий ефір (Panthenyl Ethyl Ether)
- Ретиніл пальмітат (Retinyl Palmitate)
- Жувальна гумка мастикового дерева (Пістасія лентискус) (Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum)
- Аскорбіл пальмітат (Ascorbyl Palmitate)
🌸Капсули представлені в зручному форматі, блестері, зручно всюди брати з собою. 6 капсул * 1 мл. Капсула міцна, при транспортуванні нічого не пошкодилось.
🌸Текстура - середньої густоти рідина, прозорого кольору з жовтуватим підтоном. Вона олійна, але навіть на долонях після використання не залишає жирності, нагадує суху олію. Дуже приємна текстура. Легко та комфортно розподіляється по волоссю. Хоч це і 1 мл, але рідини прям багато, з головою на всю довжину мого волосся вистачає.
🌸Аромат - легкий, солодкі пудрові квіти. Залишається на волоссі цілий день.
🌸Спосіб застосування:
Вимити волосся, просушити рушником, відкрити за допомогою ножиць одну капсулу і нанести на вологе волосся. Не змивати. Сушити і укладати його звичайним способом.
🌸Мої враження та результат:
Після першого ж використання, таке враження, що в мене нове волосся! Засіб обволікає кожну волосинку та напитує вологою волосся. Особливо, це помітно на пересущених кінчиках, які стерчали в різні боки, як солома. Волосся пряме та гладеньке на дотик. Зовнішній вигляд набагато краще, здоровіше.
Олійка надає дуже гарного сяяня, надприродного навіть. Волосся легко розчісується та піддається вкладаню. Дарують довготривалий приємний аромат, справжний парфум для волосся!
Не обтяжують волосся, не залишає жодних слідів (взагалі я не дуже товаріщую з маслами та оліями для волосся), а ці для мене топ! 100/10!
Раджу саме ці капсулки всім всім, бо вони "ЧАРІВНІ"!
💗
Коментарі (0)