Darina🦉

Вітаміни для волосся

Вітаміни для волосся
Вітаміни для волосся

Жовті або фіолетові ?! Ellips наразі мій фаворит, бо я без "вітамінок" вже не можу! В мене було два блестера, по дві "пігулки":

💜Вітаміни для волосся "Сяйво кольору" Ellips Hair Vitamin Nutri Color With Triple Care - фіолетові.

💛Вітаміни для волосся "Розкішне сяйво" з олією алое вера Ellips Hair Vitamin Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil - жовті.

💜Почну з фаворита по аромату - з фіолетових, це для мене смачна жуйка, дуже насичений, приємний аромат, нагадує "Love is". Мені дуже подобається, що він залишається на волоссі деякий час.

Вітаміни «Сяйво кольору» бренда Ellips - засіб створено спеціально для захисту відтінку фарбованого волосся. Він стимулює процес відновлення, інтенсивно зволожує.

💜Олійна консистенція, як і у всіх інших "вітамінок", в зручному форматі для використання! Дуже легко розподіляється по волоссю, швидко вбирається, та не залишає жодних слідів на волоссі.

💜Склад:

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Polysilicone-15, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Panthenyl Ethyl Ether, Argania Spinosa Kernel Oil, Amodimethicone, Benzyl Salicylate, Hexyl Сinnamal, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Benzyl Benzoate.

💜По дії це глибоке живлення та зволоження. Пасма виглядають більш здоровими та гладенькими. Неймовірний природній блиск, з кожною капсулою (не важливо якого кольору) він все більше і більше.

Для мене, це швидка та зручна реконструкція мого волосся!

💛Вітаміни для волосся "Розкішне сяйво" з олією алое вера - жовтеньки.

Засіб розроблений спеціально для відновлення волосся, для інтенсивного живлення і зволоження.

Склад впливає на структуру, даруючи пасмам дивовижний блиск, роблячи локони м'якими і шовковистими.

Унікальна формула, заснована на чудодійній властивості олії алое вера і комплексу вітамінів, полегшує розчісування, захищає від згубного впливу УФ-випромінювання.

💛Склад;

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polysilicone-15, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitatе, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate.

💛По консистенції ідентичні, а аромат менш виразний ніж у фіолетових, і тут я відчуваю солодкі цитрусові!

По дії, мені здається тут більше зволожувальний ефект! Волосся дуже м'яке. І результат можно побачити після першого ж використання.

Ellips - бренд якому завжди хочеться співати пісні! Бо результ є, і він є одразу!

Для себе ж обрала фіолетові, саме за аромат та колір, а події, вони всі робочі!👌

Вітаміни для волосся
Вітаміни для волосся
Вітаміни для волосся