olena_glossy

Тонік для обличчя Prebiotic від Sue

Тонік для обличчя Prebiotic від Sue

Вам потрібен засіб, який піклується про шкіру без зайвих інгредієнтів? Тонік Prebiotic від Sue — саме те, що ви шукаєте! Натискай “Дізнатися більше”, щоб прочитати повний огляд.

Екологічне пакування: Sue піклується не лише про шкіру, а й про довкілля. Пляшечка з темного скла, яка піддається переробці та повторному використанню (можна повертати бренду), оснащена зручним пульверизатором для рівномірного розпилення. Лаконічний дизайн із чітким білим текстом на чорному фоні приємно тішить око.

Доступний у двох об'ємах: 60 мл і 125 мл (у мене мініатюрка на 125 мл).

Основні завдання тоніка - це:

  • Вирівняти pH (кислотність) шкіри після контакту з водою
  • Прибрати відчуття стягнення після вмивання
  • Допомогти сироватці / крему краще увібратись

pH цього тоніка = 5.0 (нейтральний)

Склад збагачений пребіотиками та іншими корисностями:

Water: розчинник.

ß-Glucan: пребіотик, який відновлює захисні функції шкіри, підвищує її імунітет, заспокоює та має протизапальними властивостями.

Propylene Glycol: допомагає утримувати вологу в шкірі, а також служить розчинником для інших компонентів.

Camomile (Matricaria recutita) Extract (Екстракт ромашки): має протизапальні, заспокійливі та антиоксидантні властивості.

Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment (Фермент чорного чаю - Комбуча): природний пребіотик, має потужні антиокислювальні властивості, які сприяють захисту шкіри, покращує еластичність, пом’якшує шкіру та розгладжує дрібні зморшки.

Glycerin: зволожувач, який притягує вологу до шкіри та утримує її там.

Hydroxyethylcellulose: загусник, який надає тоніку потрібну консистенцію і допомагає рівномірно розподіляти інші компоненти.

Sweet Almond (Prunus Dulcis) Oil Hydrogenated (Гідрогенізована олія солодкого мигдалю): живить і пом'якшує шкіру, створює захисний бар'єр.

Natural Cosmetic Scent of Violet (Натуральний косметичний аромат фіалки): надає тоніку приємний аромат.

Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid: консерванти.

Враження про тонік Prebiotic Sue

🔹 М'яке розпилення перетворює нанесення тоніка на справжнє задоволення. І так, це перший тонік, який мені сподобалось розпилювати напряму на обличчя. Він ніби огортає шкіру прохолодною вуаллю, заспокоюючи її та готуючи до подальшого догляду.

🔹 Це прозора рідина з легким ароматом. Виробник зазначає, що він квітковий та пахне фіалкою, але я його відчуваю по-іншому 😁. Мій ніс вловлює солодкуваті нотки мигдалю - це наче і не дивно, бо у складі є гідрогенізована олія солодкого мигдалю.

🔹 Тонік швидко поглинається, залишаючи відчуття легкого зволоження. Також він запобігає стягненню і сухості шкіри.

Тонік Prebiotic від Sue комфортний та дружній до шкіри. Рекомендую його використовувати, розпилюючи безпосередньо на обличчя.

Мені подобається його використовувати як з гелем для вмивання з цієї ж серії, так і з вмивачками від інших брендів.