Чистикова Дар'я

MODAY Kombucha Lip Balm

MODAY Kombucha Lip Balm

Сьогодні хочу розповісти вам про останню beauty-знахідку, а саме бальзам для губ на основі ферментованого чорного чаю, бджолиного воску та комплексу рослинних екстрактів від MODAY.

Він вмить приведе губки до ладу та надійно захистить їх від обвітрювання чи пересушування, а ще він дуже ароматний та компактний 👌

Засіб запакований у картонну коробочку, дизайн якої у спокійних ніжно-персикових тонах. А сам бальзам знаходиться у класичному стіку, з відкручувальним механізмом. Нарікань на нього за час використання немає, працює чудово, перевірено 👍 Адже єдиний спосіб побачити кількість засобу, що залишився, це викрутити його до упору.

Об'єм складає 5 грамів. Флакончик дуже мініатюрний, влізе у будь-яку сумочку, косметичку чи, навіть, гаманець.

Аромат просто фантастичний, я чую суміш чорного чаю та ванілі, такий ненав'язливий та тонкий. Викликає бажання принюхуватися до нього знову і знову. Нажаль його відчутно тільки при нанесенні.

Склад тішить, тут є все для:

🌱 Захисту губ (бджолиний віск)

🌱 Зволоження (оливкова олія, мигдальна, масло жожоба)

🌱 Заспокоєння (екстракт кокосу та ферментований чорний чай)

А також вітамін Е, котрий має антиоксидантні властивості.

Бальзам трохи маслянистий та жорсткий по текстурі. При тому не крихкий, він гарно наноситься і сковзить, починає танути як тільки торкається губ.

Повністю не вбирається, він ніби покриває губи тонким захисним шаром. Відчувається дуже комфортно, фініш, до речі, не липкий.

Це результат одразу після нанесення. Губи зволожені, м'які, лущення та сухість зникають буквально на очах. Він чудово допомагає попередити обвітрювання чи пересушування шкіри губ.

По стійкості, тримається години 3-4 далі поновлюю. Особливо подобається використовувати на ніч, потім стійкі та примхливі помади лежать рівно без попередньої підготовки.

Словом, я дуже задоволена цим бальзамом, губки надійно захищені, напитані, з легким природним сяйвом та блиском. А це незвичне поєднання в ароматі, я в захваті 🥹

MODAY, знімаю капелюха ❤️