Darina🦉

Міст-тонік відновлюючий з Ніацинамідом та Центеллою для обличчя та тіла

Мої улюблені Jole💙, випустили новинку - Міст-тонік відновлюючий з Ніацинамідом та Центеллою для обличчя та тіла. Неможливо пройти повз такого актуального наразі засобу. Ділюсь своїми враженнями!

💦Переваги від виробника:

Цей Міст Тонік підходить для всіх типів шкіри, також для шкіри подразненої, схильної до почервоніння, запалення, лущення.

Тонік можна використовувати у щоденному догляді як засіб для зволоження, тонізації та відновлення шкіри. 

На протязі дня Тонік допомагає утримувати шкіру зволоженою, укріплює епідермальний барʼєр та балансує жирність шкіри.

В період підвищеної сухості повітря, влітку чи взимку, коли постійно знаходишся поруч із нагрівальними чи охолоджуючими приладами.

💦Склад:

Aqua, PPG-2 METHYL ETHER, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Caffeine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine,  Lysine, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

Також він корисний для шкіри з забитими порами та запаленнями, адже містить Ніацинамід, який покращує стан такої шкіри. Він містить компоненти натурального зволожуючого фактору: 12 Амінокислот, Натрій РСА, Лактат Натрія, які фізіологічно присутні в нашій шкірі, допомагають їй лишатись зволоженною. Також Міст Тонік містить антиоксиданти, Ніацинамід, екстракт Центели, Кофеїн. Вони допомагають шкірі справлятися з щоденними ушкоджуючими впливами та швидше відновлюватись, запобігаючи передчасному старінню.

💦Переваги використання Містом Тоніком:

- допомагає зволожити та освіжити шкіру;

- підвищує антиоксидантні здатності шкіри;

- синтез власної гіалуронової кислоти та колагену;

- допомагає освітлити пігментні плями;

- сприяє зменшенню темних кіл та набряків;

- має протизапальну властивість;

- покращує стан епідермального барʼєру.

Тонік Міст - представлен в зручному форматі, гарної якості пластикова пляшечка, розпилювач, який працює з першого разу та добре дозує засіб. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

💦Упакован засіб в спеціальну плівку ( я хочу, щоб всі засоби мали таке пакування, це надійний захист). Об'єм 100 мл.

💦Текстура - прозора водичка, яка вбирається в нуль, протьогом 3 хвилин.

💦Аромат - для мене повністю відсутній, десь далеко, в самій пляшки можно відчути косметичний свіжий аромат. Для мене було б не дуже, якщо б таких засіб мав насичений аромат, бо користуюсь я містом, у спеку та на роздратовану шкіру.

Він в мене вже десь місяць, тож проїздив зі мною вже всюди. Я не використовую, його на кожен день. Але якщо, я цілий день на вулиці, то він завжди зі мною.

Чим сподобався?!

💦Він миттєво зволожує шкіру, відчуття, що я намастила обличчя гіалуроновою сироваткою. Дієво позбуває лущень та сухих зон на шкірі. Це дуже круто, коли була спека, відчуваєшь це стягнення, та бажання вмитися та нанести догляд, то міст на ура виконує ці функції.

Мені подається, що він вбирається миттєво в нуль, і трохи матує мені шкіру.

Перші хвилини відчуваєшь охолодження, він гарно заспокоює шкіру, та знимає почервоніння.

Я якщо, довго на вулиці в спеку, в мене завжди виступають червоні плями, і плями від пост акне, стають більш вираженими ( фото в каруселі, плями та цей ненависний рубець на шоці завжди червоніє)😭. То цей міст мені в цьому дуже допомає, тому і не використовую його коли вдома, так мовити економія, щоб брати з собою, для мене це дуже крута річ, саме для цієї проблеми. Він змінює їх колір, це як елексир від почервоніння.

Про набряки нічого сказати не можу, бо користуюсь ним не на постійной основі. А темні кола, мені пощастило, поки я їх не маю!

Використовувала також на плечі та спину (куди дотягнулась😂).

Не конфліктує з іншими доглядовими засобами. Я навіть використовувала його поверх пудри, нічого не сталось, пудра на місті, обличчя теж!

💦Як висновок, це дуже крутий та багато функціональний засіб, який зайняв заслужене місце в доглядовій рутині!

💙