Чистикова Дар'я

Матувальний тонік для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend

Матувальний тонік для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend

Використання тоніку — важливий етап для догляду за комбінованою та жирною типами шкіри. Особисто я вважаю комплексний підхід найкращим, тому ніколи не пропускаю цей етап, адже бачу видимі результати.

Тонік від Joko Blend не тільки забезпечить легке зволоження та тонізацію, а й допоможе у боротьбі з жирним блиском. Розповідаю детальніше⬇️

Знаходиться тонік у пластмасовому не прозорому флаконі об'ємом 150 мл. Дизайн аналогічний іншим засобам лінійки. Чудово, що кожен засіб з лінійки чітко розрізняється, тому при всіх цих відключеннях світла, у полутемній ванній кімнаті я жодного разу не сплутала засіб 🙈 Хоча дозатор такий же як і у міцелярної води — фліп-флоп кришечка.

На вигляд як водичка, прозорий. Аромат трав'яний, тут він трохи більше виражений, чим у інших засобів, але всеодно приємний та свіжий.

По основним складникам тоніка:

🌱 Niacinamide (Ніацинамід) – Вітамін B3, який допомагає зменшити запалення, регулювати вироблення себуму, покращує бар'єрні функції шкіри та вирівнює її тон.

🌱 Glycerin (Гліцерин) – Зволожувач, який притягує вологу з навколишнього середовища і допомагає підтримувати зволоженість шкіри.

🌱 Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract (Екстракт ламінарії цифрової) – Має високий вміст вітамінів і мінералів, антиоксидантні властивості та допомагає підтримувати зволоженість шкіри.

🌱 Allantoin (Алантоїн) та Panthenol (Пантенол) – компоненти, що зволожують, заспокоють та сприяють регенерації шкіри.

Враження від використання

Важко оцінити дію тоніка соло, адже без сиворотки та крему рутина не обходиться, тому довго оцінювати ефект не має можливості. Але те, що є — дуже подобається.

При нанесенні відчувається приємна свіжість та трохи трохолоди. Шкіра миттєво заспокоюється та пом'якшується, стає гладенькою та приємною на дотик. Тонік доволі швидко поглинається, не залишаючи липкості чи відчуття чогось зайвого.

З плюсів можу відзначити, що крем та сироватка краще поглинаються після використання тоніка, ніж без нього.

Я бачу, як день за днем зникає жирний блиск, тон шкіри світлішає, а чорні цятки та пори стають менш помітними. Впевнена, тонік вкладає свою частку в цей результат. До речі, результат після використання всієї лінійки я покажу трохи згодом 😉

Не варто нехтувати регулярним використанням тоніка, оскільки від цього сильно залежить ефективність всього догляду👌