Ya Yana

Знайомство з DIBI Milano

Знайомство з DIBI Milano

З косметикою Alfaparf Group я вже трошки знайома. Їхні продукти для волосся — цілковита любов. У бренда DIBI я знайшла немало цікавого для обличчя та тіла. Та сьогодні поговоримо саме про друге.

Догляду за тілом влітку я приділяю особливу увагу. І цього разу вирішила, що варто додати шкірі пружності. Так, я пам’ятаю, що спорт і харчування — то ті два слони, на яких все стоїть. Але хочеться підсилити ефект, покращивши і стан шкіри. Саме тому сьогодні у нас на огляді:

  • скраб з пробіотиком
  • антицелюлітний крем
  • зміцнювальний крем

Це дуже круте поєднання досить грубих абразивних часточок і живильного крему. Я не люблю скраби, які делікатно гладять мою шкіру. Якщо вже використовувати, то такі, щоб ефект відчувався одразу.

Природний перліт, целюлоза та діатоміт у складі служать абразивними часточками. Усі разом вони не просто відлущують мертві часточки шкіри, а й активізують лімфоток і підсилюють пружність. У поєднанні з масажною щіткою можна домогтися ще кращих результатів.

У тож ще час, кремова основа скрабу перетворює шкіру на шовк. Ви відчуєте це, як тільки змиєте продукт водою. Шкіру одразу хочеться торкатися безперестанку, така вона приємна.

  • Лакто-пробіотик у складі підтримує шкіру здоровою, покращуючи бар’єрні властивості.
  • Вітаміни С та Е підтримують молодість та дають антиоксидантний захист.

Скраб можна використовувати як на суху шкіру, так і на вологу. Перший метод мені подобається більше.

Продукт має типовий аромат люксової доглядової косметики. Чистий і приємний.

Єдиноріг моєї косметички. Бо я не думала, що колись ними користуватимуся. Але рекомендації подруг зробити своє. Я не очікую, що кремчиком приберу усі апельсинові скоринки, але свій ефект продукт все ж дає.

Перше, що мені сподобалось, це дуже ніжна консистенція та свіжий аромат.

Далі я відчула легенький ефект охолодження. Наслухавшись про страшенні пекучі антицелюлітки, я не очікувала, що може бути ось так. Ставлю за це великий плюс.

Я використала два пробнички, тому картина результату може бути неповною. Але шкіра стала помітно більш пружною. Звичайно, все, що недопрацьовано спортом і зіпсовано морозивом, таким і лишилось, але стан шкіри помітно кращий. Вона гладенька, пружна, має рівний тон і сяє здоров’ям.

Відчуття, наче вдягла утягуючу білизну, але вона не тисне і не стягує. Якось так)

Основні функції, які виконує цей крем:

  • виведення шлаків та токсинів
  • активізує мікроциркуляцію
  • ослаблює фіброзні клітини вузликів
  • зволожує шкіру
  • зміцнює капіляри

Завершальний етап операції «шкіра, мов шовк» — це зміцнювальний крем.

Він має розкішний аромат квіткових парфумів, який я чую дуже довго після нанесення.

Основна дія:

  • прибрати сухість та лущення
  • розгладити та пом’якшити шкіру, зробити її приємною на дотик
  • збереження молодості та пружності.

Мені подобається те, як відчувається на дотик та виглядає моя шкіра після цього крему. Вона гладенька, тонізована та дійсно більш пружна.

Так, тут мені трошки не за адресою, та корисно знати, що цей крем підійде для жінок у період менопаузи і допоможе підтримати пружність шкіри грудей.

Цей крем набагато легший за попередника. Він буквально тане на шкірі, всотується без залишків, і навіть у спекотний день не створює відчуття обтяження.

Ось таке знайомство. Згодом розкажу про деякі продукти для обличчя від DIBI, які встигли мене вразити. 💘