Євгенія 👩

Ще один приємний презент)

Ще один приємний презент)

Всім привіт✌️

Сьогодні хочу розповісти про ще один маленький, але дуже приємним подаруночок від La Roche-Posay💙.

Нещодавно зі мною зв'язався менеджер бренду та запропонував пройти опитування про лінійку "Effaclar", всього кілька питань та 2 мініатюрки від бренду у подарунок).

Питання були простенькими, мені було цікаво приймати участь в опитуванні, тим паче, що лійнійка "Effaclar" завжди є в моєму догляді👌.

Більшість запитань було про мого рятівника - "Effaclar Duo+", можливо бренд знову планує щось змінювати у формулі, дуже цікавенько).

Ще один приємний презент)
Ще один приємний презент)
  • Міцелярний розчин для чутливої шкіри обличчя La Roche-Posay Physiological Micellar Water Solution - мініатюрка 50 мл. Мені цікаво її спробувати, адже, попри мою любов до бренду, я ніколи не купувала у них міцелярки, покладаю на неї великі надії).
  • Гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появіLa Roche-Posay Effaclar Duo + M - мініатюрка 15 мл. Я його використовую точково, тому мініатюрки вистачить на довго. Це не новий для мене продукт, він живе в моїй рутині вже близько 3-х років. Я обожнюю цей гель, він справжній рятівник. Детальний допис про стару версію гелю писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/8992/. Нову версію використовую протягом 4 місяців, вона працює не гірше, у деяких випадках навіть краще. Додаю вам фото-доказ того, що я не можу жити без цього гелю і він у мене постійно є на поличках, із запасом, цілий Effaclar Duo-вівтар🤣

Згодом поділюся більш детальними враженнями про обидва продукти, але Effaclar Duo + M щиро раджу вже зараз).

Дякую за увагу 💕