Ya Yana

Що таке каял та як ним користуватися?

Що таке каял та як ним користуватися?

Про них і розповім сьогодні, бо це цілковита любов💔

Чим кайял відрізняється від олівця для очей?

Олівець-каял більш мʼякий та піддатливий. Те, що треба для нашої ніжної слизової. Тому так важливо обрати саме той каял, що добре фіксується.

Він не містить графіту та часточок, що можуть подряпати око або викликати подразнення.

Невеличка порада: перед тим, як підточити каял, потримайте його у холодильнику чи морозилці. Так він точно не ламатиметься і не розтікатиметься по стругачці.

Навіщо потрібен каял?

  • Міжвійка! Він достатньо жирний, щоб добре профарбувати міжвійку, зробити погляд більш виразним та лишитися там до кінця дня.
  • Білий каял на нижній слизовій зробить очі візуально більшими.
  • Кольорові каяли — безпрограшний яскравий акцент. Дуже любила цей прийом раніше 🥰
  • Каял стане крутою підложкою для яскравих мейкапів з тінями. Така собі база, яка утримає насиченість кольору тіней.
  • Димні стрілочки. Такі легкі, розтушовані в смокі. Саме каял розтушувати простіше ніж звичайний олівець, тому краще обрати його.

Мій улюблений каял від Lamel

Я готова тиснути руки всім, хто працював над цією формулою. Бо вона — скарб. Я не очікувала за менш ніж 100 грн отримати дійсно мʼякий, пігментований каял, який ідеально лягає, плавно розтушовується… а далі взагалі відбувається магія. Він просто іксується і все! Сам по собі.

Так, важливо встигнути зробити усі потрібні маніпуляції і розтушовки до того, як він застигне на шкірі, але декілька хвилин у вас точно є.

А коли вже продукт зафіксувався, можна йти гуляти в +37 градусів, плакати над улюбленим серіалом і щуритися від сонечка. Макіяж все одно виглядатиме ідеально. І на слизовій і на шкірі. Говорю так, бо усе це робила)

Усім гарних стрілочок🥰