Blondie_rs

Тестування Skin1004: що сподобалось, а що - ні

Тестування Skin1004: що сподобалось, а що - ні

З початком нового тижня! Вирішила в такому коротенькому дописі [лаконічним може й не назвемо] розповісти одразу про три продукти бренду Skin1004. Моє знайомство з ними почалось ще в 2021 з класичної [золотистої] серії з центеллою. Я мала ампулу та тонер, від яких у мене виникли підшкірники, і я припинила використання. Пізніше в мене була серія для висвітлення шкіри [Brightening] - також ампула та тонер; і знову мені не пішло. В той час я не надто дружила з доглядом, і стан моєї шкіри був незадовільним. Бренд досі для мене здається більше естетичним, чим рішучо-дієвим, тим не менше, цікаві засоби я все ж у них знайшла. Першим улюбленцем стала гідрофільна олійка [допис можна почитати туть https://club.makeup.com.ua/post/12734/ ]; а потім - ціла серія з пробіотиками 🤩 [допис туть https://club.makeup.com.ua/post/10489/ ]. Вже після цієї серії я подякувала бренду, що нарешті мені хоч щось сподобалось, допомогло вирішити порушення захисного балансу за 5 днів та не викликало підшкірники.

Тож, давайте вже знайомитись з їхніми іншими продуктами, які появились на моїй доглядовій поличці! 😍

І відкриваєм огляд на новинку, якої ще [якщо не помиляюсь] в Україні немає. Знайомтесь - сонцезахисне молочко з екстрактом центели та чайного дерева. Коли я отримала посилку, то подумала, що мені прислали щось не те 😅 На картинці я чогось вирішила, що це баняк з сонцезахистом для тіла 🤣 [ну, з ким не буває]. Така форма баночки більш властива для засобів по догляду за тілом (лосьйон, сонцезахист). Розпаковую засоби і в сміх - "банячок" обʼємом в 50 мл виявився практично мініатюрним.

Пакування. Мегаприємне та добротне. Хто вже знайомий із засобами бренду, той зрозуміє, про що я. Якісна картонна коробочка з легким софт-тач напиленням. Сама ж баночка не має наліпок - це все нанесено фарбою. Сонцезахист відкривається звичайною кришкою на викрутку та не містить додаткового захисту (нема пломби тощо).

Склад. Підкреслюю, на свій розсуд, ключові інгредієнти. Water, Butyloctyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Propanediol, Ethylhexyl Triazone, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polyglyceryl-3 Distearate, Niacinamide, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Caprylyl Methicone, Pentylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Polysilicone-15, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Chamaecyparis Obtusa Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Laurate, Sodium Stearoyl Glutamate, Carbomer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate Citrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-4 Laurate, Adenosine, Butylene Glycol, Tocopherol, Glycerin, Zinc Oxide, Ethoxydiglycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Asiaticoside, Glycolipids, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Polyhydroxystearic Acid, C12-13 Alketh-9, Triethoxycaprylylsilane, Ceramide NP, Dilauryl Citrate.

Бренд запевняє, що сонцезахист чудово підійде для людей з чутливим типом шкіри та акне. Взагалі, лінійка Tea-Trica була створена для догляду та заспокоєння проблемної та чутливої шкіри. Серед великих переваг можу відзначити те, що сонцезахист абсолютно без віддушки, не комедогенний та має дуже легку формулу рідкого молочка, яка швидко вбирається та не залишає липкості.

Мій досвід користування та враження. Ой, чесно, я дуже хвилювалась та побоювалась використовувати сонцезахист даного бренду. Але, гаразд, хто не пробує - той не буде знати, що воно таке. Отже, розповідаю. Сонцезахист дуже невагомий та приємний у використанні. Поглинається чудово, не обтяжує, не залишає білих розводів чи плівки. Має сатиново-сяючий фініш та чудово підходить під макіяж! Завдяки вмісту ніацинаміду, екстракту центелли (35.8%), чайного дерева та токоферолу - дбає про вирівнення тону та зволожує шкіру. Я користуюсь вже більше тижня і в мене кожного ранку тягнеться рука саме до цієї баночки!

Про цей засіб я справді буду більш лаконічна😁 Бо саме з ним у нас дружба не вдалась. Заспокійливий крем [хоч по факту це гель] містить високий вміст екстракту центелли (72%), та чудово підійде жирній, реактивній та чутливій шкірі. Його додаткові охолоджуючі властивості теж можуть бути зацінені власницями НЕ зневодненої чи сухої шкіри. Оскільки в мене нормальна/комбінована шкіра (схильна до жирності в Т-зоні та сухості на щоках та скронях), я цей засіб не оцінила. На літо під сонцезахист він ще б згодився, але користуватись ним цілорічно я б точно не змогла.

Пакування. Кремчик йде в такій же приємній коробці та величезному білому тюбику обʼємом 75мл. Має відкидну кришку на защолці - що зручно та практично. Мінімалізм та естетика пакування дуже привертає увагу покупця.

Ключові складники: Centella Asiatica Extract (72%), Trehalose, Ceramide NP, Cholestrol.

Текстура та властивості. Крем-гель також не має аромату, що робить його комфортним для використання людьми, які чутливі до ароматів. Та й я люблю просто засоби без віддушок, так жити значно простіше 😁 Текстура гелеподібна, має жовто-коричневе півпрозоре забарвлення. Невагома, швидко вбирається та не залишає липкості.

Мої враження. Крем на мені поглинається просто в нуль, і я постійно хочу нанести ще один шар, ще другий, і ще - третій. І так, поки мої щоки остаточно не "завернуть очі" з проханням подати їм інший крем.

Ну і новинка в моїй доглядовій косметичці - заспокійливі пади для обличчя. Позавчора я писала розгорнутий відгук про них: https://club.makeup.com.ua/post/46402/ , тож підібʼю підсумки.

Завдяки високому вмісту екстракту центелли та пантенолу, пади справді швидко заспокоюють шкіру та знімають почервоніння. Рідина, якою просочені диски - не липка та не має віддушки. Матеріал падів дуже приємний до шкіри; вони не сповзають, як гідрогелеві патчі; і з них не тече рідина, якою вони просочені. Обожнюю їх використовувати для охолодження та тонізації шкіри. Залишаю на 3-5 хв, залишками рідини протираю обличчя та чекаю, поки вона повністю поглинеться. Після цього продовжую звичайні доглядові процедури. Напевне, це один із небагатьох продуктів класичної серії Skin1004 та високим вмістом центелли, який мені підійшов!

Дякую за увагу та за те, що залишаєтесь зі мною🫶🏻 До зустрічі в наступних дописах!